Brentford vs Brighton: Bästa oddsen och matchtipsen

Brentford vs Brighton Statistik

  • I 14 av de senaste 16 matcherna Brentford har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Brentford har gjort mål i 27 av de senaste 28 hemmamatcherna i Premier League
  • I 13 av de senaste 15 hemmamatcherna Brentford har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • I de senaste 9 hemmamatcherna i rad Brentford har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 12 av de senaste 14 matcherna Brentford har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • Brighton & Hove Albion har förlorade de senaste 3 borta matchernai rad utan att göra mål
  • Brighton & Hove Albion har förlorade de senaste 3 borta matcherna på rad medan de gjort mindre än 0.5 mål
  • I 7 av Brighton & Hove Albions senaste 8 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • Brighton & Hove Albion har släppt in i 14 av de senaste 16 bortamatcherna i Premier League
  • Brighton & Hove Albion har förlorade 5 i de senaste 6 borta matcherna, medan gjort mindre än 1.5 mål

Brentford vs Brighton H2H

Senast lagen mötte varandra gick Brighton av planen som 2-1-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på onsdag. Brentford går in i matchen mot Brighton med 1-1-3 i ryggen från deras senaste fem möten. En win-rate på 20% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Båda lagen gjorde mål två gånger i de senaste fem matcherna mellan Brentford och Brighton.

Över 2.5 mål blev vinnare två gånger av de senaste fem matcherna mellan lagen. Brentford gjorde ett snitt på 1.2 mål, medan Brighton snittade 1.6 mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i sju av Brentford’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.4 mål under den här perioden.

Brentford vs Brighton Preview

Brentford form

En poäng är allt Brentford har på kontot efter sina tre senaste matcher, där de åkte på stryk med 2-1 och 2-1 mot Arsenal och Burnley Den senaste matchen gav en viss tröst efter 1-1 mot Manchester United. Brentford klarade endast av att ta en seger av sex möjliga på Gtech Community Stadium i Premier League. De spelade oavgjort i två och förlorade tre av dessa matcher, där de nätade nio och släppte in 16 mål.

Brighton form

Även om de förlorade den senaste matchen har ändå resultaten varit godkända för Brighton. De vann först mot Nottingham Forest med 1-0 följt av vinst mot Roma med 1-0. Den vinnande trenden tog sedan slut mot Liverpool, som vann med 2-1. Brighton noterade 19 poäng efter fem vinster från sina tio matcher mot lag bland de sex nedersta. De gjorde 19 mål, men släppte in tolv. Brighton har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Premier League. Man spelade oavgjort i en och förlorade fyra, släppte in elva mål och gjorde sju.

Nuvarande tabellen i Premier League

Brentford tog samtliga tre poäng två gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade tre och åkte på fem förluster under den här perioden. Brighton vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade sex. Båda lagen har varit usla på att hålla koll på sina motståndare på slutet. Medan Brentford lyckades hålla nollan i noll av matcherna på Gtech Community Stadium, höll Brighton tätt i två av de senaste bortamatcherna.

Senaste lagnyheter

Brentford gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Brighton gjorde första målet i sex gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen gjorde mål i 8 raka hemmamatcher som Brentford spelat.

Brentford kan ha upp till sex spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Brighton den kommande onsdag. Det är ingen mening att Sergio Reguilon kommer till Brentfords omklädningsrum, eftersom han är avstängd.

Joshua Dasilva, Bryan Mbeumo, Aaron Hickey, Kevin Schade och Rico Henry finns bland de fem spelarna som saknas för Brentford på onsdag.

Några av de fyra som kommer att befinna sig på sidlinjen är Joao Pedro, James Milner, Solly March och Julio Enciso.