Brentford vs Crystal Palace: Bästa oddsen och matchtipsen

Både Brentford och Crystal Palace njuter förnärvarande av bekväma placeringar i mitten av Premier League. Båda lagen kommer ha fokus på att göra en push för att ta klivet uppåt i tabellen på lördag.

Rankade som nummer 8 i ligan har Brentford så här långt plockat 34 poäng den här säsongen, medan Palace har samlat ihop 25 poäng. Detta placerar dem som nummer 12 efter 22 omgångar.

Vi väljer att satsa på hemmasidan i detta derby och hoppas The Bees fortsätter leverera nya fina insatser.

Statistik och fakta för Brentford vs Crystal Palace i Premier League

  • Brentford har gjort mål i 12 av de senaste 14 matcherna
  • Brentford har inte förlorat 7 av sina senaste 8 matcher
  • Brentford har inte förlorat 8 av sina senaste 10 hemmamatcher
  • I de senaste 4 Brentfords matcher, var antalet mål under 3.5
  • Brentford har gjort mål i 7 av de senaste 8 hemmamatcherna
  • Crystal Palace har inte vunnit 12 av sina senaste 14 matcher
  • I 8 av Crystal Palaces senaste 9 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Crystal Palace har inte vunnit 9 av sina senaste 11 bortamatcher
  • I 8 av Crystal Palaces senaste 10 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Crystal Palace har släppt in i 9 av de senaste 11 matcherna

Brentford vs Crystal Palace Preview

Brentford form

Brentford går in i den kommande matchen som obesegrade i de senaste tre, som började med oavgjort 0-0 mot Leeds. De fortsatte med att besegra Southampton 3-0, och sedan delade man på bytet mot Arsenal efter oavgjort 1-1. Brentford har tagit 19 poäng från deras tolv möten med lagen från den nedre halvan av Premier League-tabellen. Detta motsvarar fyra vinster efter att ha gjort mål 19 gånger och släppt in 13. Brentford tog tre segrar från sina senaste sex matcher på hemmamark i Premier League. De spelade oavgjort tre men är fortsatt obesegrade med en målskillnad på elva framåt och fyra insläppta.

Crystal Palace form

Crystal Palace har varit mediokra på slutet där man inte vunnit på de tre senaste försöken. Mot Newcastle tog de poäng efter 0-0, efter det fick man se sig besegrade av Manchester United som vann med 2-1. Senast lyckades de stjäla en poäng efter 1-1 mot Brighton. Crystal Palace vann noll matcher och plockade sex poäng från deras 13 möten mot lag från den övre halvan av Premier League. De gjorde åtta mål och släppte in 22. I de sex senaste bortamatcherna i Premier League, vann Crystal Palace två, samtidigt som man även spelade noll oavgjords. De fick utstå fyra defeats här med en målskillnad på åtta mål insläppta och fem gjorda.

Brentford vs Crystal Palace H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Brentford mötte Crystal Palace. De delade på poängen i en 1-1-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Brentford tog en win i sina senaste fem matcher mot Crystal Palace. De sistnämnda lyckades ta noll vinster i dessa tre möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.40. Brentford och Crystal Palace delade på poängen i de senaste 3 mötena. I de 3 senaste Premier League-matcherna mellan Brentford och Crystal Palace slutade det under 2.5 mål. Båda lagen gjorde mål ett gång i de senaste tre matcherna mellan Brentford och Crystal Palace.

Över 2.5 mål gjordes i fem av Brentford’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.6 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i fem av de senaste tio matcherna som Crystal Palace spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 0.8 mål i snitt under den här tiden.

Tabellställningar i Premier League

Brentford tog samtliga tre poäng fyra gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade fyra och åkte på två förluster under den här perioden. Crystal Palace vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade fem. Brentford har fem vinster på tavlan från sina 10 senaste Premier League-matcher. Gästande Crystal Palace tog samtliga poäng i två av de 10 senaste matcherna.

Senaste lagnyheter

Brentford har gjort första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Crystal Palace endast gjort första målet i ett av de senaste tio matcherna på bortaplan.

När man tittar på vilka spelare som är i form i båda lagen, ser vi några intressanta namn. Ivan Toney står ut när det gäller Brentford, och James Tomkins för gästerna. Vi förväntar oss att bådas namn kommer att synas i målprotokollet för sina lag på på lördag.

Brentford kan sakna upp till fem spelare till deras kommande match kommande lördag.

Pontus Jansson, Ivan Toney, Frank Onyeka, Shandon Baptiste och Aaron Hickey finns bland de fem spelarna som saknas för Brentford kommande lördag.

Crystal Palace kommer till exempel inte kunna använda sig av Tyrick Mitchell eftersom han är avstängd efter att ha dragit på sig för många kort.

Några av de två som kommer att befinna sig på sidlinjen är James McArthur och Nathan Ferguson.