Brentford vs Everton bästa odds och matchtips

Brentford drar fördel av hemmaplan när Everton gästar i Premier League kommande söndag. På plats nummer 14 i Premier League har Brentford spelat ihop 13 poäng efter 12 matcher. Med 15 poäng befinner sig Everton på plats 11 i tabellen med 12 spelade matcher. Både Brentford och Everton har varit besvikna över resultaten den senaste tiden i Premier League. Båda kommer därför att leta efter en moraliskt stärkande match för att undvika ytterligare besvikelse.

Våra tips

Statistik och fakta för Brentford vs Everton i Premier League

  • Brentford vann inte de senaste 5 matcherna i rad;
  • Brentford har förlorat de senaste 3 matcherna i rad hemma;
  • Brentford vann inte de senaste 5 matcherna i rad hemma;
  • Brentford har förlorat i 4 av de senaste 5 matcher.
  • Everton vann inte de senaste 6 matcherna i rad;
  • Everton vann inte de senaste 4 matcherna i rad på bortaplan;
  • Everton har förlorat i 4 av de senaste 5 matcher;
  • Everton släppte in i 7 av de senaste 9 matcher.

Form: Brentford mot Everton

Brentford hoppas på en nystart

Brentford tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Brentford har inte riktigt lyckats på senaste tiden och bara plockat en poäng i de senaste tre matcherna. Först förlorade man med 3-1 mot Burnley och Norwich. I sin senaste match fick de dock lite utav en revansch när de lyckades med resultatet 3-3 mot Newcastle vilket gav en poäng.

The Toffees fortsätter på en väldigt dålig svit

Resultaten har varit under all kritik för The Toffees på senare tid och nu behöver man verkligen få med sig något för att vända den negativa trenden. Everton har endast lyckats plocka en poäng den senaste tiden och har förlorat mot Wolves, följt av 0-0 mot Tottenham. Senast blev det en 3-0 förlust mot Manchester City.

På pappret verkar de två sidorna vara jämnt matchade, men om man ser till de senaste prestationerna så är Brentford det bästa valet här till odds 2.29.

Tabellställningar i Premier League

Enligt Premier League tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara 2 poäng. Detta innebär att denna omgångs 13 match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Brentford kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Everton som för närvarande ligger på plats nummer 11 med 15 poäng i den kommande matchen kommande söndag. Besökarna kommer dock säkert att försöka ta poäng åt sig och utöka avståndet i tabellen.

Skytteligan

Rico Henry är en av spelarna i Brentford som förväntas göra mål regelbundet. Han har gjort 1 mål denna säsong.

 Everton ställer hoppet till Andros Townsend som har gjort ett mål hittills denna säsong. Det kommer säkerligen bli fler om han hittar sin målform.