Chelsea vs Manchester United bästa odds och matchtips

Ligaledarna Chelsea kommer gå in för att öka sin ledning till The Red Devils, när de möter varandra på Stamford Bridge on 17:30 28:e november. På plats 1 i Premier League ligger just nu Chelsea som samlat ihop 29 poäng efter deras 12 spelade matcher. Med 17 poäng befinner sig The Red Devils på plats 8 efter 12 spelade matcher. Chelsea går in i matchen som favoriter och siktar självklart mot att förlänga sin obesegrade svit i Premier League.

Våra tips

Statistik och fakta för Chelsea vs Manchester United i Premier League

  • Chelsea är obesegrade de senaste 6 matcherna i rad;
  • Chelsea är obesegrade de senaste 3 matcherna i rad hemma;
  • Chelsea har vunnit i 5 av de senaste 6 matcher;
  • Chelsea nätade i 16 av de senaste 18 matcher.
  • Manchester United har förlorat i 4 av de senaste 5 matcher;
  • Manchester United släppte in i 15 av de senaste 17 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 3.5 i Manchester Uniteds senaste 3 av 5 matcher;
  • Manchester United nätade de senaste 8 matcherna i rad på bortaplan.

Form: Chelsea mot Manchester United

The Blues är svåra att bryta ner

The Blues hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Chelsea ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter ett riktigt bra resultat de senaste tre matcherna då man samlade på sig sju poäng. De spelade först lika med (1-1) mot Burnley, innan de besegrade Leicester med 3-0 och sedan Juventus med 4-0.

Manchester United hoppas på en nystart.

Manchester United hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Manchester har endast lyckats ta en vinst den senaste tiden. Man förlorade först derbyt mot Manchester City, följt av en besvikelse borta mot Watford. Man lyckades sedan revanschera sig hemma mot Villareal i Champions League.

Att begränsa ett förväntat nederlag kan vara målet för Manchester United här. Att välja Chelsea till odds 1.60 är en självklarhet i den form de uppvisar.

Chelsea vs Manchester United Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 0-0 match som spelades 28 februari 2021. Chelsea tar sig an Manchester United med 2-4-4 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. De senaste matcherna mellan Chelsea och Manchester United har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 12 poäng. Även om Manchester United inte kommer att ha någon att ta sig förbi Chelsea i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Chelsea, som nu är nummer 1 med 29 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Reece James har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Chelsea kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Manchester United. 

Gästerna hoppas att Cristiano Ronaldo fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 4 mål på de senaste sex matcherna.