Brentford vs Everton: Bästa oddsen och matchtipsen

Brentford kommer att spela mot Everton i omgång 4 av Premier League vid Gtech Community Stadium på lördag.Hemmalaget har tagit 4 poäng så här långt medans gästerna står på en pinne efter tre rundor.Till runt dubbla pengarna ser vi ett godkänt värde på Pontus Jansson gäng och går för hemmasegern!

Statistik och fakta för Brentford vs Everton i Premier League

 • Brentford har gjort mål i 11 av de senaste 12 matcherna
 • Brentford har inte förlorat 7 av sina senaste 8 hemmamatcher
 • Brentford har gjort mål i 7 av de senaste 8 hemmamatcherna
 • Brentford har inte förlorat 4 av sina senaste 5 matcher
 • Brentford har inte släppt in i 6 av de senaste 8 hemmamatcherna
 • Everton har släppt in i 25 av de senaste 27 bortamatcherna
 • Everton har inte vunnit 12 av sina senaste 14 bortamatcher
 • Everton har släppt in i 9 av de senaste 10 matcherna
 • Everton har inte vunnit 6 av sina senaste 8 matcher
 • I 3 av de senaste 4 bortamatcherna Everton har spelat, har båda lagen gjort mål
   

Form: Brentford mot Everton

Brentford visar kvalite.

Brentford hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat.Brentfor har lyckats besegra Manchester United med 4-0. Dessvärre förlorade man sin nästa match med 3-2 mot Fulham, innan de tog ytterligare tre poäng med en härlig 0-2-vinst mot Colchester.

Det är lite problematiskt för Everton.

Everton har sett både ljus och mörker i deras senaste tre matcher, vilket resulterat i 4 poäng. Först förlorade man med 2-1 mot Aston Villa innan man spelade oavgjort i en match som slutade 1-1 mot Nottingham F.. Den senaste matchen gick dock bättre och slutresultatet blev då 0-1 mot Fleetwood vilket gav tre härliga poäng.

Brentford vs Everton Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Brentford med sig 3 poäng därifrån i en 3-2-seger.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Brentford och Everton för närvarande i tre poäng och nio placeringar. Brentford kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Everton kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Everton är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen jobbig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Brentford och Everton kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Ivan Toney. Han är toppskytt för Brentford, för närvarande på två mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i två av deras 6 senaste matcher.

Everton har svårt att göra mål men Demarai Gray känns hetast för dagen.

Senaste lagnyheter

Brentford kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match på lördag.

Sergi Canos, Ethan Pinnock och Kristoffer Vassbakk Ajer finns bland de tre spelarna som saknas för Brentford på lördag.

Everton kommer till exempel inte kunna använda sig av Allan eftersom han är avstängd efter att ha dragit på sig för många kort.

Några av de sex som kommer att befinna sig på sidlinjen är Abdoulaye Doucouré, Ben Godfrey, Yerry Mina, André Gomes, Dominic Calvert-Lewin och Andros Townsend.