Liverpool vs Bournemouth: Bästa oddsen och matchtipsen

Liverpool välkomnar Bournemouth för en match i Premier League på Anfield kommande lördag.Liverpool har för närvarande plats 16 i tabellen med två poäng efter tre spelade matcher. Gästerna ligger en placering före med 3 inspelade poäng så här långt. Självklart ska Liverpool vinna hyfsat enkelt men vi tycker laget visar svagheter med alla skador och visst finns det en skaplig offensiv hos nykomlingen. BLGM testas.

Statistik och fakta för Liverpool vs Bournemouth i Premier League

 • Liverpool har släppt in i 14 av de senaste 16 matcherna
 • I de senaste 3 matcherna i rad Liverpool har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Liverpool har släppt in i 7 av de senaste 8 hemmamatcherna
 • Liverpool har inte vunnit de senaste 4 matcherna i rad
 • Liverpool har gjort mål i 6 av de senaste 8 matcherna
 • Bournemouth har släppt in i 7 av de senaste 8 matcherna
 • Bournemouth har förlorat 5 av sina senaste 7 matcher
 • Bournemouth har gjort mål i 5 av de senaste 6 bortamatcherna
 • Bournemouth har inte vunnit 5 av sina senaste 7 matcher
 • Bournemouth har inte förlorat 5 av sina senaste 7 bortamatcher
 • I de senaste 9 av Liverpools matcher mot Bournemouth var antalet mål över 2.5
 • Liverpool har gjort mål i de senaste 10 matcherna mot Bournemouth i rad
 • Liverpool har vunnit de senaste 6 matcherna mot Bournemouth i rad
 • Liverpool har inte förlorat 9 av de 10 senaste matcherna mot Bournemouth
 • I de senaste 4 av Liverpools hemmamatcher mot Bournemouth var antalet mål över 2.5

Form: Liverpool mot Bournemouth

Liverpool har stora problem.

Det ser inte speciellt lovande ut just nu för Liverpool som bara lyckats plocka två poäng i de senaste tre matcherna. Först spelade de oavgjort efter resultatet 2-2 mot Fulham, vilket senare följdes upp med ytterligare ett oavgjort resultat. Denna slutade matchen slutade 1-1 mot Crystal Palace, innan det blev ett riktigt nederlag med en 2-1-förlust mot Manchester United.

Bournemouth håller målet i sikte.

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Bournemouth de senaste veckorna. Varken mer eller mindre.Bournemouth har inte riktigt lyckats på senaste tiden och bara plockat en poäng i de senaste tre matcherna. Först förlorade man med 4-0 mot Manchester City och Arsenal. I sin senaste match fick de dock lite utav en revansch när de lyckades med resultatet 2-2 mot Norwich vilket gav en poäng.

Liverpool vs Bournemouth Matchhistorik

I senaste mötet mellan Liverpool och Bournemouth lyckades hemmalaget ta en knapp 2-1-vinst.Liverpool tar sig an Bournemouth med 8-1-1 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League.Över 2,5 mål var ett vinnande spel nio gånger i de senaste tio matcher mellan Liverpool och Bournemouth. Båda lagen gör mål gav utdelning fyra gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Premier League

Efter en titt på Premier League-tabellen kan man dra slutsatsen att följande match kommer att bli avgörande för de konkurrerande lagen eftersom det bara skiljer ett poäng mellan dem. Detta innebär att i ligamatch nummer 4 för hemmalaget, kommer Liverpool att ha en möjlighet att komma ikapp Bournemouth eller till och med komma över besökarna i ligan. Bournemouth, som nu ligger på 15 med tre poäng och kommer att göra sitt bästa för att komma längre bort från sina motståndare. Matchen på lördag är definitivt något att glädjas åt.

Skytteligan

Eftersom Premier League nyligen har dragit igång är vi inte riktigt på det klara med vilka som kommer dominera skytteligan för Liverpool och Bournemouth denna säsong. Däremot finns det många intressanta kandidater när vi tittar på listan över spelare som är i bra form just nu. Mohammed Salah är såklart ett givet namn men odds efter det också.

Senaste lagnyheter

Liverpool har lite problem med frågetecken kring om hela åtta spelare kommer till start till matchen kommande lördag.Det är ingen mening att Darwin Nunez kommer till Liverpools omklädningsrum, eftersom han är avstängd.

Naby Keita, Joel Matip, Thiago Alcántara, Ibrahima Konaté, Curtis Jones, Caoimhin Kelleher, Alex Oxlade-Chamberlain och Diogo Jota finns bland de åtta spelarna som saknas för Liverpool kommande lördag.

Bland de fem spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra David Brooks, Junior Stanislas, Dominic Solanke, Joe Rothwell och Ryan Fredericks.