Brentford vs Tottenham: Bästa oddsen och matchtipsen

Intressant Londonderby på schemat när Brentford möter Tottenham i Premier League. Nykomlingen har gjort en fin säsong och ligger på plats 12 med häng på den övre halvan. Spurs i sin tur har vaknat med Conte som manager. Fjärdeplatsen har man i egna händer och varje match är otroligt viktig nu i CL-kampen. Vi tror på en underhållande match däer båda lagen kommer ösa på framåt.

Statistik och fakta för Brentford vs Tottenham i Premier League

  • Brentford har vunnit 5 av sina senaste 6 matcher
  • Brentford har gjort mål på de senaste 6 matcherna
  • Brentford har inte förlorat 5 av sina senaste 6 matcher
  • I 3 av de senaste 4 matcherna Brentford har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Brentford har släppt in i 6 av de senaste 8 matcherna
  • Tottenham Hotspur har vunnit 4 av sina senaste 5 matcher
  • Tottenham Hotspur har gjort mål i 6 av de senaste 7 matcherna
  • Tottenham Hotspur har inte förlorat 4 av sina senaste 5 matcher
  • Tottenham Hotspur har gjort mål på de senaste 3 bortamatcherna

 

Form: Brentford mot Tottenham

Brentford fortsätter glänsa.

Brentford fortsätter tåga på och sopar för närvarande bort allt motstånd med ytterligare en vinst i förra matchen. Tre raka vinster mot andra lag från London gör att Bees blir att räkna med här.

Tottenham fortsätter att plocka poäng.

Trots förlusten senast mot Brighton ser vi god form i Spurs som innan hade fyra raka segrar. 4-0, 5-1, 3-1 och 2-0 visar att det finns potential för mål denna lördagskväll på Brentford Community Stadium.

Brentford vs Tottenham Matchhistorik

När lagen möttes för första gången i ligasammanhang tidigare den här säsongen vann Spurs med 2-0. Då satte Son Heung-Min spiken i kistan och sydkoreanen kommer till denna match med toppform.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 18 poäng. Även om Brentford inte kommer att ha en möjlighet att komma över Tottenham i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Tottenham, som nu ligger på fjärdeplats med 57 poäng har bara tre nya pinnar och CL-spel nästa säsong i sikte.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Ivan Toney. Han är toppskytt för Brentford, för närvarande på 12 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 6 av deras 6 senaste matcher.

Tottenham hoppas att Heung-Min Son hittar nätet igen. Han står på 17 mål den här säsongen och har gjort mål i 6 av lagets 6 senaste matcher.

Senaste lagnyheter

Brentford kan sakna upp till fyra spelare till deras kommande match på lördag.

Mathias Jörgensen, Sergi Canos, Ethan Pinnock och Frank Onyeka finns bland de fyra spelarna som saknas för Brentford på lördag.

Bland de tre spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Matt Doherty, Oliver Skipp och Japhet Tanganga.