Utsiktens BK vs AFC Eskilstuna: Bästa oddsen och matchtipsen

Formstarkt toppmöte på Bravida Arena denna lördag när serieledaren AFC Eskilstuna gästar Utsiktens BK. Två lag som imponerat inte minst offensivt efter tre omgångar, och vi har förhoppningar på fortsatt bra underhållning. Vi tror nykomlingarna kan stå upp mot AFC och sätta stopp för segertåget. Krysset ligger närmast till hands här.

Våra tips

Statistik och fakta för Utsiktens BK vs AFC Eskilstuna i Superettan

  • Utsiktens BK har gjort mål i 34 av de senaste 36 hemmamatcherna
  • Utsiktens BK har vunnit de senaste 7 hemmamatcherna i rad
  • Utsiktens BK har gjort mål i 15 av de senaste 17 matcherna
  • Utsiktens BK har inte förlorat de senaste 7 hemmamatcherna i rad
  • I 3 av de senaste 4 hemmamatcherna Utsiktens BK har spelat, har båda lagen gjort mål
  • AFC Eskilstuna har släppt in på de senaste 17 bortamatcherna
  • AFC Eskilstuna har släppt in i 20 av de senaste 22 matcherna
  • AFC Eskilstuna har vunnit 6 av sina senaste 7 matcher
  • AFC Eskilstuna har inte förlorat 6 av sina senaste 7 matcher
  • AFC Eskilstuna har gjort mål i 6 av de senaste 7 matcherna

Form: Utsiktens BK mot AFC Eskilstuna

Utsiktens BK har hittat formen.

Resultaten har varit under all kritik för Utsiktens BK på senare tid och nu behöver man verkligen få med sig något för att vända den negativa trenden. Bara ett enda poäng har Utsiktens BK lyckat skrapa ihop i deras senaste tre matcher. Denna poäng kom i en match som slutade 0-0 mot Vaestra Froelunda, innan de blev besegrade av Häcken med 5-1. Senaste matchen blev återigen en besvikelse när Trelleborgs FF vann med 1-0.

AFC Eskilstuna radar upp segrar.

AFC Eskilstuna fortsätter tåga på och sopar för närvarande bort allt motstånd med ytterligare en vinst i förra matchen. AFC Eskilstuna har verkligen njutit av att spela fotboll i sina senaste tre matcher. Det började med en 2-3-vinst mot Jönköping S.. Segertåget fortsatte därefter med en till vinst mot Örgryte med 4-3 innan de i förra matchen besegrade Landskrona BoIS med 2-0.

Utsiktens BK vs AFC Eskilstuna Matchhistorik

Senast lagen möttes var 2015 då AFC vann båda matcherna. Utsiktens BK tar sig alltså an AFC Eskilstuna med 0-0-2 i bagaget från deras senaste matcher i Superettan.

Tabellställningar i Superettan

AFC Eskilstuna toppar Superettan med full pott efter tre omgångar. Utsiktens BK har vi på plats fyra med sex poäng. Vi kan kalla det här för ett tidigt toppmöte!

Skytteligan

Karl Bohm och Lucas Hedlund har verkligen inlett säsongen imponerande med 3 respektive 2 mål. Håll även ett öga på Nsima Peter som senast gjorde sitt första mål för klubben.

Viktor Götesson och Armar Muhsin toppar interna skytteligan i AFC med två mål var. Hemmalaget bör hålla extra koll på dessa herrar denna lördag.