Brentford vs West Ham: Bästa oddsen och matchtipsen

Brentford kommer att spela mot West Ham i omgång 32 av Premier League vid Brentford Community Stadium kommande söndag. Brentford ligger på plats 15 i Premier League med 33 poäng efter att ha spelat 31 matcher. Avståndet till West Ham är 18 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats sex i tabellen efter 31 omgångar. Det är just nu väldigt blandade resultat som båda lagen levererar, därför är det på förhand en svår match att förutspå.

Statistik och fakta för Brentford vs West Ham i Premier League

  • Brentford har inte vunnit 10 av 12 av deras senaste matcher
  • Brentford har gjort mål i de senaste 3 matcherna i rad
  • West Ham United har släppt in i de senaste 11 bortamatcherna i rad
  • West Ham United har förlorat de senaste 4 bortamatcherna i rad
  • West Ham United har gjort mål i 9 av de senaste 11 matcherna

 

Form: Brentford mot West Ham

Brentford är i hyfsad form.

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Brentford eftersom de håller sin nivå. Brentford är lite ostadiga för tillfället men har trots detta lyckats besegra Burnley med 2-0. Dessvärre förlorade man sin nästa match med 2-1 mot Leicester, innan de tog tre poäng med en härlig 4-1-vinst mot Chelsea.

West Ham hoppas kunna fortsätta utmana i toppen.

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av West Ham som hållit sin nivå. Det har varit både högt och lågt för West Ham den senaste tiden, vilket resulterat i fyra poäng. Mot Tottenham fick de åka hem tomhänta med en 3-1-förlust vilket man dock revanscherade sig med efter en 2-1-vinst mot Everton. Den senaste matchen blev det delad poäng efter ett oavgjort resultat i en 1-1-match mot Lyon.

Brentford vs West Ham Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Brentford med sig 3 poäng därifrån i en 2-1-seger. Brentford går in i matchen mot West Ham med 1-0-0 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 18 poäng. Även om Brentford inte kommer att ha en möjlighet att komma över West Ham i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. West Ham, som nu ligger på sex med 51 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Ivan Toney är en av spelarna i Brentford som förväntas göra mål regelbundet. Han har gjort 11 mål denna säsong. West Ham ställer hoppet till Andriy Yarmolenko som har gjort två mål hittills denna säsong. Det kommer säkerligen bli fler om han hittar sin målform.

Senaste lagnyheter

Brentford kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match kommande söndag.

Frank Onyeka, Joshua Dasilva och Julian Jeanvier finns bland de tre spelarna som saknas för Brentford kommande söndag.

Några av de två som kommer att befinna sig på sidlinjen är Manuel Lanzini och Angelo Ogbonna.