Brommapojkarna vs Häcken: Bästa oddsen och matchtipsen

Brommapojkarna tar emot Häcken för en match i Allsvenskan på söndag på Grimsta IP. Ett för dagen blekt Brommapojkarna står inför en tuff uppgift när de ställs mot Häcken på söndag på Grimsta IP. Med en rad svaga prestationer skulle det vara en överraskning om laget fick med sig något från denna drabbning.

Medan Häcken nu är trea i Allsvenskan efter ha samlat 57 poäng på 29 rundor, ligger Brommapojkarna efter på 30 poäng. Detta placerar dem på plats 14 i tabellen efter 29 omgångar spelade.

Både Brommapojkarna och Häcken siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande söndag. Brommapojkarna hoppas på revansch efter att blivit totalt överkörda i det senaste mötet med Häcken och oddsen pekar på att de ska kunna lösa det. Brommapojkarna behöver ett bra resultat mot Häcken, om de vill klättra i Allsvenskan-tabellen. Gästerna har bevisat att de kan vara jobbiga att möta, men hemmalaget borde ha klar fördel på Grimsta IP.

Brommapojkarna vs Häcken Statistik

  • I 11 av Brommapojkarnas senaste 13 matcher var antalet av mål över 2.5
  • Brommapojkarna har släppt in på de senaste 10 matcherna
  • I 8 av de senaste 10 matcherna Brommapojkarna har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Brommapojkarna har inte vunnit 9 av sina senaste 10 matcher
  • I 5 av de senaste 6 hemmamatcherna Brommapojkarna har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Häcken har släppt in på de senaste 10 bortamatcherna
  • Häcken har släppt in i 15 av de senaste 16 matcherna
  • I de senaste 5 matcherna i rad Häcken har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 8 av Häckens senaste 10 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I de senaste 4 bortamatcherna i rad Häcken har spelat, har båda lagen gjort mål

Brommapojkarna vs Häcken Preview

Brommapojkarna form

Brommapojkarna har åkt på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de kördes över av Sirius i en 3-2-förlust. Djurgården visade sig även dom för svåra när de vann med 1-2, innan Brommapojkarna kunde slå tillbaka senast i en 1-2-vinst mot Mjällby. Brommapojkarna löste endast en seger av sex försök så här långt på Grimsta IP i Allsvenskan. De kryssade en och förlorade fyra av dessa möten där de gjorde åtta och släppte in 13 mål.

Häcken form

Det är allt eller inget för Häcken efter en vinst i sina tre senaste matcher. De förlorade först med 2-1 mot Mjällby som de svarade med att slå Malmö FF 4-2. I deras senaste match blev det återigen en förlust efter 1-3 mot Molde. Häcken tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Allsvenskan utan seger. Det blev en oavgjord och fem förluster, med elva insläppta och fem mål framåt.

Brommapojkarna vs Häcken H2H

Häcken fick ut det bästa mot Brommapojkarna i de senaste två mötena efter 4-2 och 6-0-segrar. Häcken trivs att möta Brommapojkarna då de vunnit sju av de senaste tio mötenas. Dock gjorde de sistnämnda en bra insats när de senast vann med 4-2 när lagen möttes. Spelbolagen har Häcken att vinna denna match till bästa pris på 2.75. Häcken vann 6 av de 8 senaste matcherna mot Brommapojkarna. Det blev över 2.5 mål i 4 av de 5 senaste Allsvenskan-matcherna mellan Brommapojkarna och Häcken. Båda lagen hittade nät fem gånger i de senaste tio matcherna mellan Brommapojkarna och Häcken. Bästa odds på BLGM finns hos spelbolagen till 1.33.

Över 3.5 mål gjordes sex gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Brommapojkarna gjorde ett snitt på ett mål, och där Häcken snittade tre mål. Båda lagen göra mål var vinnande fem gånger i dessa matcher. Över 2.5 mål gjordes i åtta av Brommapojkarna’s tio senaste hemmamatcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.4 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 1.9 gånger i dessa matcher.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Brommapojkarna tog samtliga tre poäng två gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på sex förluster under den här perioden. Häcken vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade sex. Målen flödar just nu för Brommapojkarna på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sju gånger för Häcken i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har Brommapojkarna bara gjort första målet i tre matcher av de senaste tio matcherna. Häcken gjorde första målet fyra gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen har gjort mål i 4 raka Häcken-matcher. Brommapojkarna har gjort mål i 5 raka hemmamöten med Häcken.