Azerbajdzjan vs Sverige: Bästa oddsen och matchtipsen

Azerbajdzjan kunde inte tränga igenom Sverige-försvaret de tre senaste gångerna lagen möttes i European Championship. Det slutade med 5-0, 3-0 and 1-0 vinster för de sistnämnda.

Azerbajdzjan vs Sverige Statistik

Statistik och fakta för Azerbajdzjan

  • Azerbaijan släppte in i 9 av de senaste 11 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Azerbaijans senaste 4 av 6 matcher.

Statistik och fakta för Sverige

  • Sweden nätade i 13 av de senaste 15 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Swedens senaste 7 av 9 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 3.5 i Swedens senaste 5 av 7 matcher;
  • Sweden släppte in i 7 av de senaste 9 matcher.

Azerbajdzjan är just nu väldigt ojämna efter förlust mot Belgien med 0-1 innan vann man med 0-2 mot Estland. I den senaste matchen kom ytterligare ett nederlag med 0-1 mot Österrike. Azerbajdzjan tog endast två vinster ifrån de sex senaste landskamperna. I de resterande fick man oavgjort en och förlust två, där man gjorde åtta och släppte in fyra mål.

Sverige har varit med om allt i de tre senaste matcherna runt om i alla tävlingar. Mot Österrike,gick man hem tomhänta efter en 1-3-förlust, sedan lyckades man vinna med 3-1 motMoldavien. Senast fick man dela på poängen efter 1-1 mot Belgien. Sverige vann tre av sex landskamper, samtidigt som man spelade en oavgjort och fick utstå tre förluster. De gjorde elva och släppte in elva bollar.

Azerbajdzjan vs Sverige H2H

När dessa länder senast stötte på varandra lyckades Sverige ta vinsten i en 5-0 vinst 27 Machi 2023. Azerbajdzjan går in i matchen mot Sverige med 0-0-3 i ryggen från deras senaste tre möten. En win-rate på 0% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi.

Azerbajdzjan vs Sverige – Skytteligan

Med bara ett mål på slutet i European Championship, är Emin Makhmudov sugen på att ta chansen att hitta formen igen. Sverige hoppas Jesper Karlsson kan göra skada mot de kommande motstådarna och öka de fyra European Championship mål från de sex senaste European Championship-matcherna.

Azerbajdzjan vs Sverige Speltips

Emin Makhmudov hittade nätet ett gånger i sina senaste sex European Championship-matcher för Azerbajdzjan, som inte har något emot att han slår till igen på torsdag. Punters kommer även titta på Jesper Karlsson som har en fin form med fyra mål på sina sex senaste European Championship-matcher för Sverige.

Azerbajdzjan tog tre vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade två gånger. De fick utstå förlust i fem under den här tiden. Sverige vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i ett och förlorade sex. Senaste 10 matcherna på bortaplan för Sverige öppnade de målskyttet fem gånger, medan gästerna gjorde detsamma i tre av sina 10 senaste på hemmaplan.

Över 2.5 mål gjordes i sex av Azerbajdzjan’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.4 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 2.3 mål under den här perioden.