Brommapojkarna vs Skövde AIK: Bästa oddsen och matchtipsen

Brommapojkarna drar fördel av hemmaplan när Skövde AIK gästar i Superettan kommande måndag. Brommapojkarna går in i den tredje omgången av Superettan med 3 poäng och hoppas kunna dubbla detta i kommande match. Skövde AIK har hittills stått för en perfekt öppning på säsongen och kommer satsa på högsta poäng när de spelar sin tredje match för spelåret.

Våra tips

Statistik och fakta för Brommapojkarna vs Skövde AIK i Superettan

  • Brommapojkarna har gjort mål i 29 av de senaste 31 hemmamatcherna
  • I 8 av de senaste 9 matcherna Brommapojkarna har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Brommapojkarna har släppt in på de senaste 10 matcherna
  • Skövde AIK har inte förlorat 22 av sina senaste 23 matcher
  • Skövde AIK har vunnit de senaste 3 matcherna i rad
  • Skövde AIK har inte släppt in i 6 av de senaste 7 matcherna

 

Form: Brommapojkarna mot Skövde AIK

Brommapojkarna håller målet i sikte

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Brommapojkarna de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Brommapojkarna har sett blandade resultat under säsongen och har lyckats skrapa ihop tre poäng. Man vann öppningsmatchen mot Västerås med 2-1 men lyckades inte förlänga segersviten när de förlorade mot nykomlingarna Utsikten BK.

Skövde AIK kan verkligen bygga vidare på den senaste vinsten

Skövde AIK fortsätter tåga på och sopar för närvarande bort allt motstånd med ytterligare en vinst i förra matchen. Skövde AIK ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste två matcher vann mot Östersund med 2-3 och senast Landskrona BoIS med 2-0.

De två lagen matchas jämnt av oddsmakarna, men den nuvarande formen gör att Skövde AIK är vårt val för en seger.

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande tre poäng och fem platser. Den här omgången 3 kommer säkerligen att påverka båda lagen för resten av kampanjen. Därför kan vi inte vänta på att se Brommapojkarna och Skövde AIK slåss om poängen i sin kommande sammandrabbning kommande måndag.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Philip Hellquist. Han är toppskytt för Brommapojkarna, för närvarande på 1 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 4 av deras 6 senaste matcher.

Skövde AIK kommer att hoppas att Jack Cooper Love hittar nätet igen. Han står på 2 mål den här säsongen och gjorde mål i 2 av deras 6 senaste matcher.