Trelleborgs FF vs Östersund: Bästa oddsen och matchtipsen

Trelleborgs FF drar fördel av hemmaplan när Östersund gästar i Superettan kommande tisdag. Trelleborgs FF går in i den tredje omgången av Superettan med 3 poäng och hoppas kunna dubbla detta i kommande match. Ingen drömstart den nya säsongen för Östersund , de har fått nöja sig med en enda poäng hittills i Superettan.

Våra tips

Statistik och fakta för Trelleborgs FF vs Östersund i Superettan

  • Trelleborgs FF har gjort mål i 24 av de senaste 26 hemmamatcherna
  • Trelleborgs FF har inte vunnit 9 av sina senaste 11 matcher
  • Trelleborgs FF har inte förlorat 5 av sina senaste 6 matcher
  • Trelleborgs FF har inte släppt in på de senaste 3 hemmamatcherna
  • Östersund har släppt in på de senaste 27 matcherna
  • Östersund har inte vunnit 26 av sina senaste 27 matcher
  • I de senaste 4 matcherna i rad Östersund har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Östersund har spelat oavgjort 3 av sina senaste 4 matcher
  • Östersund har inte förlorat 3 av sina senaste 4 matcher

 

Form: Trelleborgs FF mot Östersund

Trelleborgs FF är inne i ett bra flow

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Trelleborgs FF eftersom de håller sin nivå. Trelleborgs FF har stött på blandade resultat i sina senaste två matcher där man skrapat ihop tre poäng. Det hela började med tre viktiga poäng i en 1-0 vinst mot Utsiktens BK. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 2-0 förlust mot Dalkurd FF i den senaste matchen.

Östersund fångades av slumpen.

Resultaten har varit under all kritik för Östersund på senare tid och nu behöver man verkligen få med sig något för att vända den negativa trenden. Östersund har inte riktigt lyckats på senaste tiden och bara plockat en poäng i de senaste matcherna. Först förlorade man Skövde AIK med 1-0. I sin senaste match fick de dock lite utav en revansch när de lyckades med resultatet 1-1 mot Västerås SK vilket gav en poäng.

Trelleborgs FF har visat upp starkare prestationer i de senaste matcherna och med fördelen av välkända omgivningar tror vi på en hemmaseger här. Spelbolagen tror dock på en jämn match med odds 2.00 för en hemmaseger medan odds för en bortaseger är 3.67.

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara två poäng. Detta innebär att denna match i omgång 3 kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Östersund kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Trelleborgs FF som för närvarande ligger på plats nummer 10 med tre poäng i den kommande matchen på tisdag. Hemmalaget kommer dock säkerligen att försöka ta poängen för sig själva och utöka gapet i tabellen.

Skytteligan

När man tittar på marknaden efter målskyttar är det en bra idé att välja Mohammed Saeid. Han är den spelaren i Trelleborgs FF som är i bäst målform. Han har gjort 3 mål i de senaste sex matcherna, och vill säkerligen göra fler när de möter Östersund.

Gästerna kommer att ställa hoppet till målgöraren Henrik Bellman som de hoppas ska hitta nätet igen. Han gjorde mål senast mot Västerås.