Cadiz vs Getafe bästa odds och matchtips

Cadiz välkomnar Getafe för en match i La Liga på Estadio Nuevo Mirandilla kommande lördag. Efter 24 spelade matcher är Cadiz rankade som nummer 19 i La Liga med 19 poäng. Det ger en skillnad på 6 poäng till Getafe, som ligger på plats 16 i tabellen med 25 poäng. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Cadiz. De skulle dock kunna skrälla mot Getafe.

Våra tips

Statistik och fakta för Cadiz vs Getafe i La Liga

  • Cadiz har inte vunnit de senaste 12 hemmamatcherna i rad
  • Cadiz har släppt in i 6 av de senaste 7 hemmamatcherna
  • Cadiz har gjort mål i 5 av de senaste 6 matcherna
  • Cadiz har spelat oavgjort 3 av 4 av deras senaste hemmamatcher
  • Getafe har förlorat 3 av 4 av deras senaste bortamatcher
  • Getafe har inte förlorat 5 av 7 av deras senaste matcher
  • Getafe har gjort mål i 5 av de senaste 7 matcherna
  • Cadiz har förlorat 3 av de 4 senaste matcherna mot Getafe
  • Cadiz har inte vunnit 3 av de 4 senaste matcherna mot Getafe

Form: Cadiz mot Getafe

Cadiz njuter av en stabil insats

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Cadiz de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Cadiz har inte riktigt lyckats på senaste tiden och bara plockat en poäng i de senaste tre matcherna. Först förlorade man med 2-1 mot Valencia och Mallorca. I sin senaste match fick de dock lite utav en revansch när de lyckades med resultatet 0-0 mot Celta Vigo vilket gav en poäng.

Getafe letar efter mer

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Getafe eftersom de håller sin nivå. Getafe har stött på blandade resultat i sina senaste tre matcher där man skrapat ihop fyra poäng. Det hela började med ett oavgjort resultat efter en 0-0-match mot Real Sociedad, sen plockades tre viktiga poäng i en 3-0-vinst mot Levante. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 4-3förlust mot Atletico Madrid i den senaste matchen.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Cadiz vs Getafe Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Getafe och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 4-0. Cadiz går in i matchen mot Getafe med 2-0-3 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. 2 gånger i den senaste 5 matcher mellan Cadiz och Getafe blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 1 gånger i dessa 5 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 6 poäng. Även om Cadiz inte kommer att ha en möjlighet att komma över Getafe i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Getafe, som nu ligger på 16 med 25 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Alvaro Negredo är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Cadiz kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Getafe ställa hoppet till Enes Unal att han ska lägga till fler mål till de 6 han gjort de senaste sex matcherna.