Granada vs Villarreal bästa odds och matchtips

Granada drar fördel av hemmaplan när Villarreal gästar i La Liga på lördag. Granada ligger på plats 17 i La Liga med 24 poäng efter att ha spelat 24 matcher. Avståndet till Villarreal är 12 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 7 i tabellen efter 24 omgångar. 4 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Granada. De skulle dock kunna skrälla mot Villarreal.

Våra tips

Statistik och fakta för Granada vs Villarreal i La Liga

 • I 10 av de senaste 12 hemmamatcherna Granada har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Granada har gjort mål i 14 av de senaste 16 hemmamatcherna
 • Granada har släppt in i 14 av de senaste 16 hemmamatcherna
 • Granada har förlorat de senaste 4 matcherna i rad
 • Granada har inte vunnit de senaste 6 matcherna i rad
 • Villarreal har inte förlorat 10 av 12 av deras senaste matcher
 • Villarreal har släppt inte in i de senaste 3 matcherna i rad
 • Granada har inte vunnit de senaste 11 matcherna mot Villarreal i rad
 • Granada har släppt in i 9 av de senaste 10 matcherna mot Villarreal
 • I 6 av de senaste 7 av Granadas hemmamatcher mot Villarreal var antalet mål under 3.5
 • I 5 av de senaste 7 av Granadas hemmamatcher mot Villarreal var antalet mål under 2.5
 • Granada har förlorat 3 av de 4 senaste hemmamatcherna mot Villarreal

Form: Granada mot Villarreal

Granada fortsätter floppa

Resultaten har varit under all kritik för Granada på senare tid och nu behöver man verkligen få med sig något för att vända den negativa trenden. Granada har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 2-0 mot Osasuna, innan Real Madrid besegrade dem med 1-0. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Real Sociedad tog hem en seger med 2-0.

Villarreal njuter av en stabil insats

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Villarreal som hållit sin nivå. Villarreal ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 3-0 och 0-2 mot Mallorca respektive Real Betis. Vinstsviten stoppades dock sedan av Real Madrid, som fick med sig ett 0-0-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Granada är det självklart att satsa på Villarreal till odds 1.94.

Granada vs Villarreal Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 0-0-match som spelades 16 augusti 2021. Granada går in i matchen mot Villarreal med 0-4-6 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. I den föregående 10 matcher mellan Granada och Villarreal kom över 2,5 mål upp 4 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 4 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Om man tittar på den nuvarande La Liga-ställningen så skiljer Granada och Villarreal för närvarande i 12 poäng och 10 placeringar. Villarreal kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Granada kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Granada är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Granada och Villarreal kommer att sluta.

Skytteligan

Luis Suarez är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Granada kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Villarreal ställa hoppet till Pau Torres att han ska lägga till fler mål till de 3 han gjort de senaste sex matcherna.