Cadiz vs Getafe: Bästa oddsen och matchtipsen

Getafe åker till Cadiz på fredag för en match i La Liga.

Placerade som 14 i tabellen har Cadiz plockat 26 poäng efter 24 matcher. På 25 poäng, är Getafe rankade som 15 med 24 den här säsongen.

Både Cadiz och Getafe siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på fredag. Tre poäng för Getafe kan räcka långt i deras strävan om att nå den övre halvan av La Liga-tabellen. En svår uppgift väntar dock när Cadiz inte kommer sälja sig billigt.

Statistik och fakta för Cadiz vs Getafe i La Liga

  • Cadiz har vann de senaste 3 hemma matchernai rad utan att släppa in mål
  • I 9 av Cadizs senaste 10 matcher var antalet av mål under 2.5
  • I 10 av Cadizs senaste 11 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Cadiz har inte förlorat 11 av sina senaste 12 hemmamatcher
  • I de senaste 5 Cadizs hemmamatcher, var antalet mål under 2.5
  • I 16 av Getafes senaste 18 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 11 av Getafes senaste 13 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Getafe har inte vunnit 8 av sina senaste 9 matcher
  • I 5 av Getafes senaste 6 matcher var antalet av mål under 2.5
  • Getafe har inte vunnit de senaste 5 bortamatcherna i rad

Cadiz vs Getafe Preview

Cadiz form

Cadiz har varit med om allt i sina tre senaste matcher, vilket har gett dem fyra poäng. Mot Barcelona gick de tomhänta i en 2-0-förlust, varefter de tog revansch i en 1-0-vinst mot Rayo Vallecano. Den senaste matchen fick man dela på poängen i en 0-0-match mot Real Sociedad. Cadiz tog nio poäng från sina senaste sex möten med lag från två, målade fyra och släppte in tre mål. Cadiz lyckades med en stark comeback då man tagit fyra vinster på de sex senaste hemmamatcherna i La Liga, där de även har två oavgjorda men ingen förlust. tio mål och fyra insläppta har laget med sig.

Getafe form

Resultaten har varit upp och ner för Getafe, som vann mot Valencia med 1-0. Det följdes upp med en tung förlust med 2-1 mot Villarreal och nu senast en 3-2-vinst mot Girona. Getafe tjänade sex poäng från sina sex matcher mot lag från botten sex i La Liga. De gjorde sex mål i matcherna, och släppte till elva på vägen till två vinster. Getafe har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i La Liga. Man spelade oavgjort i en och förlorade fyra, släppte in sju mål och gjorde fyra.

Cadiz vs Getafe H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Cadiz mötte Getafe. De delade på poängen i en 0-0-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Försöka välja en vinnare från senaste H2H är en tuff uppgift då inget lag övertygat mot sina motståndare helt. Getafe vann fyra av de senaste tio matcherna, medan Cadiz tog fyra vinster i dessa tio matcher. Spelbolagen har Getafe att vinna denna match till bästa odds på 3.10. I två av de senaste sju matcher mellan Cadiz och Getafe gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare två gånger av de senaste sju matcherna mellan lagen. Cadiz gjorde ett snitt på 0.56 mål, medan Getafe snittade 1.43 mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i ett av Cadiz’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.9 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.1 mål under den här perioden.

Tabellställningar i La Liga

Cadiz tog blygsamma sex segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i tre av matcherna, medan det blev ett förluster. Getafe vann tre av de 10 senaste och spelade oavgjort ett samt förlorade sex av matcherna under denna period. Cadiz har varit pigga från start och gjort första målet inte mindre än sju gånger av de 10 senaste på Estadio Nuevo Mirandilla. Gästerna gjorde första målet i fyra av de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Cadiz har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio matcherna. Getafe gjorde första målet fyra gånger i de senaste tio matcherna. Cadiz har vunnit och hållt nollan i 3 raka hemmamatcher.

Skytteligatabellen från de senaste sex matcherna i La Liga visar att Cadiz ställer hoppet till en formstark Gonzalo Escalante när det gäller målskyttet i kommande match. Å andra sidan är Enes Unal en av de mest avgörande spelarna i Getafe den senaste tiden. Båda spelarna kommer att vara svåra att stoppa på fredag.

Cadiz kan sakna upp till fem spelare till deras kommande match kommande fredag.

David Gil, Juan Cala, Victor Chust, Jon Ander och Joseba Zaldua finns bland de fem spelarna som saknas för Cadiz på fredag.

Mauro Arambarri kommer inte att följa med Getafe denna gång, då de måste rehabba en skada.