Cadiz vs Mallorca: Bästa oddsen och matchtipsen

Under La Liga-drabbningen på Estadio Nuevo Mirandilla kommande lördag ser vi Cadiz ta emot Mallorca. Som vi ser på oddsen är det en helt jämn drabbning på förhand och två lag som i grunden har samma kapacitet. Gästerna har imponerat den här säsongen men trivs bäst hemma på ön. Cadiz är fina hemma och har en Lucas Perez i form på topp. Avgör här?

 

Cadiz vs Mallorca Statistik

  • I 5 av de senaste 6 hemmamatcherna Cadiz har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Cadiz har inte förlorat 8 av sina senaste 9 hemmamatcher
  • Cadiz har gjort mål i 10 av de senaste 12 matcherna
  • Cadiz har gjort mål på de senaste 6 hemmamatcherna
  • I de senaste 3 Cadizs matcher, var antalet mål under 2.5
  • I de senaste 4 Mallorcas matcher, var antalet mål under 1.5
  • I de senaste 7 Mallorcas matcher, var antalet mål under 2.5
  • I de senaste 8 Mallorcas matcher, var antalet mål under 3.5
  • Mallorca har förlorade 3 i de senaste 4 borta matcherna spelat utan att göra mål
  • I de senaste 5 Mallorcas bortamatcher, var antalet mål under 2.5

Cadiz vs Mallorca Preview

Cadiz form

I sina tre senaste matcher har Cadiz slagit Valencia 0-1, spelat oavgjort 1-1 mot Elche, och förlorat 1-0 mot Sevilla. Cadiz löste endast en seger av sex försök så här långt på Estadio Nuevo Mirandilla i La Liga. De kryssade fem och förlorade noll av dessa möten där de gjorde sju och släppte in sex mål.

Mallorca form

Mallorca åkte på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de blev överkörda av Osasuna i en 1-0-förlust. Real Sociedad blev även dom för svåra i en fajt som slutade 1-0, nu senast lyckades Mallorca slå tillbaka i en 1-0-seger mot Celta Vigo. Mallorca noterade sju poäng efter två vinster från sina fem matcher mot lag bland de sex nedersta. De gjorde tre mål, men släppte in fyra. I de sex senaste bortamatcherna i La Liga, vann Mallorca två, samtidigt som man även spelade en oavgjord. De fick utstå tre förluster här med en målskillnad på sex mål insläppta och fem gjorda.

Cadiz vs Mallorca H2H

Cadiz går in i matchen mot Mallorca med 0-1-3 i ryggen från deras senaste fyra möten. En win-rate på 0% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Mallorca gjorde minst ett mål i sina 4 La Liga senaste matcher mot Cadiz. I tre av de senaste fyra matcher mellan Cadiz och Mallorca gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare två gånger av de senaste fyra matcherna mellan lagen. Cadiz gjorde ett snitt på 0.75 mål, medan Mallorca snittade 1.5 mål. Båda lagen göra mål gick in tre gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av Cadiz’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.6 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i tre av de senaste tio matcherna som Mallorca spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 1.2 mål i snitt under den här tiden.

Nuvarande tabellen i La Liga

Cadiz tog samtliga tre poäng tre gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade fem och åkte på två förluster under den här perioden. Mallorca vann sex av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort noll och förlorade fyra. När du bygger en kupong kan det vara läge att ha med krysset i Cadiz mot Mallorca. Inte mindre än sex av sina 10 senaste La Liga-matcher på hemmaplan slutade med ett lika resultat. De sistnämnda spelade i sin tur oavgjort ett av sina senaste 10 ligamatcher.

Cadiz vs Mallorca Lagnyheter

Cadiz har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio matcherna. Mallorca gjorde första målet i sex gånger i de senaste tio matcherna.

David Gil, Juan Cala, Victor Chust, Jon Ander och Joseba Zaldua är alla frånvarande från Cadiz-truppen som möter Mallorca på Estadio Nuevo Mirandilla.