Champions League: Bästa tipsen för Liverpool – Inter Milan

Liverpool med klar fördel på Anfield

Liverpool imponerade i första åttondelen på San Siro där båda mina rekomenderade spel gick in. The Reds har nu 2-0 med sig inför returmötet på Anfield och ska vara klara favoriter.

Jurgen Klopps mannar ligger just nu 6 poäng bakom Manchester City i Premier League och är en av de stora favoriterna att kamma hem Champions League-titeln i år.

Inter kliver in i denna match efter att ha piskat upp Salernitana med 5-0 i Serie A men jag förväntar mig fortfarande uppförsbacke mot ett Liverpool som alltid är stabila på hemmaplan.

Liverpool slog senast West Ham med 1-0 i en match som bröt från mönstret av målrika matcher. Nu har man en fot i kvartsfinalerna och jag förväntar mig inte några misstag ikväll.

Tips: Liverpool och under 4.5 mål @1.95

Målsugen Salah kan frälsa

Mohamed Salah gav utdelning i det första mötet när han nätade i 83:e minuten och egyptiern ser vass ut även denna gång för nästan jämna pengar.

Salah har varit i sitt livs form denna säsong med 8 mål i Champions League samt 19 fullträffar i Premier League där han toppar skytteligan. Med första mötet på San Siro satte han även en personlig milstolpe: hela 50 framträdanden i Champions League.

Egyptiern såg okaraktäristiskt blek ut mot West Ham senast, därför lägger jag gärna en slant på att han hamnar i målprotokollet denna gång för ganska generösa odds.

Tips: Salah målskytt @1.92

Posted in Okategoriserade