Dagens tips: Fördel United inför returen ikväll

Manchester United – Atlético Madrid

The Red Devils hade tur att komma undan med oavgjort från det första mötet, men helgens seger mot Tottenham borde ingjuta nytt självförtroende och det är nu fördel United inför returen på Old Trafford.

Ralf Ragnicks mannar är fortfarande defensivt sårbara, men sedan den tidigare Leipzig-tränaren tog över i december har vi sett en tydlig förbättring. Särskilt starka har man varit på hemmaplan där United endast förlorat vid ett tillfälle under Ragnick (1-0 mot Wolves).

Men kanske viktigast av allt så ser Cristiano Ronaldo ut att vara tillbaka i högform. Portugisen stod för ett hattrick i 3-2 segern mot Spurs och kan bli en avgörande faktor när laget behöver honom som allra mest.

Tips: Manchester United @2.20

Ajax – Benfica

Det första mötet mellan de här två lagen var en svängig historia som slutade 2-2 men det är fortfarande ingen tvekan om att Ajax är stora favoriter (1.33) inför returmötet i Amsterdam.

De holländska serieledarna har öst in mål denna säsong. Hälften av deras mål i Champions League har Sebastian Haller stått för och det är därför inte så konstigt att se honom prisättas som den största favoriten att hamna i målprotokollet vid något tillfälle ikväll (1.80).

Kombinerar vi båda spel så kan vi få en prisvärd dubbel. Ajax var den stora outsidern innan turneringen och tippades kunna bli en dark horse i titelracet – jag tror holländarna kan gå långt med lite flyt.

Tips: Ajax vinner och Sebastian Haller gör mål @2.06

West Bromwich – Fulham

West Bromwich såg i höstas ut att vara en av favoriterna för avancemang till Premier League men har sedan dess halkat ner på fjortonde plats i tabellen efter 9 raka matcher där man endast plockat 5 poäng.

Steve Bruces mannar lyckades vända ett 2–0 underläge mot Huddersfield Town i fredags och knipa 1 poäng i en match där vårt utvalda tips gick in. Men ska man hålla slutspelsdrömmarna vid liv så måste man jaga seger ikväll.

Motståndaren Fulham sitter säkert på första plats och har bara förlorat 1 av sina 13 senaste matcher i Championship. Londonklubben spelade senast 1–1 mot lågrankade Barnsley men jag tycker fortfarande tvåan ser spelvärd ut för jämna pengar.

Tips: Fulham @2.05

Posted in Okategoriserade