Crystal Palace vs Brentford: Bästa oddsen och matchtipsen

Crystal Palace gör sig redo för striden mot Brentford vid Selhurst Park på tisdag, en match i omgång 5 av Premier League.Med fyra poäng efter fyra spelade matcher ligger hemmalaget på plats 13 i Premier League. Gästerna håller till några placeringar över och plats 9. Vi förväntar oss en jämn match där vi tror båda lagen hittar nät.

Statistik och fakta för Crystal Palace vs Brentford i Premier League

 • Crystal Palace har inte förlorat 14 av sina senaste 15 hemmamatcher
 • Crystal Palace har gjort mål i 17 av de senaste 19 matcherna
 • I 6 av de senaste 7 hemmamatcherna Crystal Palace har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Crystal Palace har släppt in i 12 av de senaste 14 matcherna
 • Crystal Palace har släppt in på de senaste 7 hemmamatcherna
 • Brentford har gjort mål i 13 av de senaste 14 matcherna
 • Brentford har gjort mål i 12 av de senaste 14 bortamatcherna
 • Brentford har inte förlorat 6 av sina senaste 7 matcher
 • Brentford har inte förlorat 3 av sina senaste 4 bortamatcher
   

Form: Crystal Palace mot Brentford

Crystal Palace håller målet i sikte.

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Crystal Palace de senaste veckorna. Varken mer eller mindre.I sina tre senaste matcher vann Crystal Palace först mot Aston Villa med 3-1 innan segertåget fortsatte mot Oxford som gav slutresultatet 0-2. Trenden höll tyvärr inte i sig då de förlorade mot Manchester City med 4-2 och därmed bröt sin vinnartrend.

Brentford är svårslagna.

Det har varit både högt och lågt för Brentford den senaste tiden, vilket resulterat i fyra poäng. Mot Fulham fick de åka hem tomhänta med en 3-2-förlust vilket man dock revanscherade sig med efter en 0-2-vinst mot Colchester. Den senaste matchen blev det delad poäng efter ett oavgjort resultat i en 1-1-match mot Everton.

Crystal Palace vs Brentford Matchhistorik

Matchen slutade 0-0 senast lagen möttes och vi tror inte det kommer återupprepas nu.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Crystal Palace och Brentford för närvarande i ett poäng och fyra placeringar. Crystal Palace kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Brentford kommande tisdag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Brentford är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Crystal Palace och Brentford kommer att sluta.

Skytteligan

Wilfried Zaha har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Crystal Palace kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Brentford. Gästerna hoppas att Ivan Toney fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med två mål på de senaste sex matcherna.

Senaste lagnyheter

Crystal Palace kan ha upp till sex spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Brentford den på tisdag.

Tyrick Mitchell, Wilfried Zaha, Nathan Ferguson, James Tomkins, Jack Butland och James McArthur finns bland de sex spelarna som saknas för Crystal Palace på tisdag.

Bland de fyra spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Pontus Jansson, Sergi Canos, Ethan Pinnock och Kristoffer Vassbakk Ajer.