Crystal Palace vs West Ham bästa odds och matchtips

Både The Eagles och The Irons som är bekvämt placerade i mitten av tabellen, kommer göra allt för att klättra uppåt när de möts i kommande lördag. Crystal Palace har för närvarande plats 12 i tabellen med 20 poäng efter 18 spelade matcher. Med 18 omgångar bakom sig har West Ham lyckats samla ihop 28 poäng och ligger på plats 6 i Premier League. Det är tuffa tider för både Crystal Palace och West Ham i Premier League. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Crystal Palace vs West Ham i Premier League

 • I 6 av de senaste 7 hemmamatcherna Crystal Palace har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Crystal Palace har inte förlorat 10 av 11 av deras senaste hemmamatcher
 • Crystal Palace har gjort mål i 14 av de senaste 16 hemmamatcherna
 • Crystal Palace har släppt in i 12 av de senaste 14 matcherna
 • Crystal Palace har inte vunnit 6 av 7 av deras senaste matcher
 • West Ham United har släppt in i 12 av de senaste 14 matcherna
 • West Ham United har inte vunnit 7 av 8 av deras senaste matcher
 • West Ham United har förlorat de senaste 3 matcherna i rad
 • I 13 av de senaste 15 matcherna Crystal Palace har spelat mot West Ham United har båda lagen gjort mål
 • Crystal Palace har släppt in i de senaste 15 matcherna mot West Ham United i rad
 • Crystal Palace har gjort mål i 15 av de senaste 17 matcherna mot West Ham United
 • Crystal Palace har inte vunnit 11 av de 13 senaste matcherna mot West Ham United
 • I de senaste 10 Crystal Palaces matcher mot West Ham United var antalet av mål över 1.5

Form: Crystal Palace mot West Ham

Crystal Palace hoppas få stopp på lidandet

The Eagles tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Crystal Palace har upplevt det mesta under sina tre senaste matcher där de lyckades samla på sig fyra poäng. Först tog man en skön 3-1-vinst mot Everton innan det blev oavgjort efter resultatet 2-2 mot Southampton. Den obesegrade trenden tog dock stopp när Tottenham visade sig vara för starka och resultatet 3-0 innebar förlust för Crystal Palace.

The Irons är inne i en otroligt dålig fas

Stämningen i The Hammers är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Man kommer till matchen med tre raka förluster mot Arsenal, Tottenham och nu senast mot Southampton.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Crystal Palace vs West Ham Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 2-2-match som spelades 28 augusti 2021. Crystal Palace tar sig an West Ham med 2-5-3 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. De senaste matcherna mellan Crystal Palace och West Ham har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 8 poäng. Även om Crystal Palace inte kommer att ha en möjlighet att komma över West Ham i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. West Ham, som nu ligger på 6 med 28 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Conor Gallagher är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Crystal Palace kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer West Ham ställa hoppet till Jarrod Bowen att han ska lägga till fler mål till de 2 han gjort de senaste sex matcherna.