Dalkurd FF vs Landskrona BoIS: Bästa oddsen och matchtipsen

Två lag med formkurvor som pekar uppåt ska göra upp på Studenternas i Uppsala. Dalkurd med en stark 3-2-seger senast mot AFC och Landskrona i sin tur 2-1 hemma mot Örebro drar upp förväntningarna inför detta möte. Vi räknar med att båda lagen fortsätter hitta nät med dagens självförtroende. Starka målskyttar som Arian Kabashi och Linus Olsson finns tillgängliga och det talar lite extra för en målsfest!

Våra tips

Statistik och fakta för Dalkurd FF vs Landskrona BoIS i Superettan

 • Dalkurd FF har gjort mål i 22 av de senaste 24 hemmamatcherna
 • Dalkurd FF har släppt in i 13 av de senaste 15 matcherna
 • I de senaste 3 matcherna i rad Dalkurd FF har spelat, har båda lagen gjort mål
 • I de senaste 3 hemmamatcherna i rad Dalkurd FF har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Dalkurd FF har inte vunnit 7 av sina senaste 9 matcher
 • Landskrona BoIS har inte vunnit 17 av sina senaste 19 bortamatcher
 • I de senaste 6 matcherna i rad Landskrona BoIS har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Landskrona BoIS har släppt in i 18 av de senaste 20 matcherna
 • Landskrona BoIS har släppt in i 17 av de senaste 19 bortamatcherna
 • Landskrona BoIS har inte förlorat de senaste 8 matcherna i rad
   

Form: Dalkurd FF mot Landskrona BoIS

Dalkurd FF fortsätter trumma på.

Dalkurd FF har sett både ljus och mörker i deras senaste tre matcher, vilket resulterat i 4 poäng. Först förlorade man med 1-2 mot Västerås SK innan man spelade oavgjort i en match som slutade 3-3 mot Örgryte. Den senaste matchen gick dock bättre och slutresultatet blev då 3-2 mot AFC Eskilstuna vilket gav tre härliga poäng.

Landskrona BoIS fortsätter trumma på.

Landskrona BoIS ser starka ut just nu efter tre matcher utan förlust. Det började med oavgjort efter en 1-1-match mot IK Brage. Det resultatet följdes därefter upp med delad poäng mot Trelleborgs FF i en match som slutade 1-1, innan Landskrona BoIS besegrade Örebro med slutresultatet 2-1.

Dalkurd FF vs Landskrona BoIS Matchhistorik

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande tre poäng och tre platser. Den här omgången 12 kommer säkerligen att påverka båda lagen för resten av kampanjen. Därför kan vi inte vänta på att se Dalkurd FF och Landskrona BoIS slåss om poängen i sin kommande sammandrabbning på lördag.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Arian Kabashi. Han är toppskytt för Dalkurd FF, för närvarande på 5 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 4 av deras 6 senaste matcher.

Landskrona BoIS kommer att hoppas att Linus Olsson hittar nätet igen. Han står på 5 mål den här säsongen och gjorde mål i 5 av deras 6 senaste matcher.