Dalkurd FF vs Örebro: Bästa oddsen och matchtipsen

Steg i rätt riktning för Örebro senast när man lyckades göra två mål och ta en poäng mot Trelleborg. Nu väntar ett defensivt svagt Dalkurd och vi tror laget gör minst två nya mål. Två lag som håller till på undre halvan gör upp på Behrn Arena. ÖSK har varit en av seriens största besvikelser som vi förväntar oss mer av. Dalkurd FF släppte in 5 mål senast mot Brommapojkarna och fortsätter visa svaghet bakåt. Vi gillar oddset på Örebro göra minst två mål.

Våra tips

Statistik och fakta för Dalkurd FF vs Örebro i Superettan

 • Dalkurd FF har släppt in i 15 av de senaste 17 matcherna
 • Dalkurd FF har inte vunnit 9 av sina senaste 11 matcher
 • Dalkurd FF har släppt in på de senaste 6 hemmamatcherna
 • I 3 av de senaste 4 hemmamatcherna Dalkurd FF har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Örebro har inte vunnit 18 av sina senaste 20 bortamatcher
 • Örebro har förlorat de senaste 4 matcherna i rad
 • Örebro har förlorat de senaste 3 bortamatcherna i rad
 • Örebro har inte vunnit de senaste 4 matcherna i rad
 • Örebro har släppt in på de senaste 4 matcherna
   

Form: Dalkurd FF mot Örebro

Dalkurd FF hoppas på en nystart.

Dalkurd FF har sett rätt bleka ut på den senaste tiden, även om det började bra med 3-2 mot AFC Eskilstuna. Tyvärr höll inte de positiva resultaten i sig utan man förlorade istället med 0-1 mot Landskrona BoIS, och lyckades inte heller plocka poäng i en 5-0-förlust mot Brommapojkarna.

Örebro sjunker till en ny låg nivå.

Örebro har inte riktigt lyckats på senaste tiden och bara plockat en poäng i de senaste tre matcherna. Först förlorade man med 2-1 mot Landskrona BoIS och Örgryte. I sin senaste match fick de dock lite utav en revansch när de lyckades med resultatet 2-2 mot Trelleborgs FF vilket gav en poäng.

Dalkurd FF vs Örebro Matchhistorik

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen sex poäng. Även om Dalkurd FF inte kommer att ha en möjlighet att komma över Örebro i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Örebro, som nu ligger på tio med 17 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Erik Björndahl fick äntligen näta senast och vi sätter honom som favorit att göra mål den här matchen tillsammans med hemmalagets Arian Kabashi.