Djurgården vs GAIS: Bästa oddsen och matchtipsen

Djurgården vs GAIS Statistik

  • Djurgården har vann 5 i de senaste 6 hemma matcherna spelat utan att släppa in mål
  • Djurgården har vann 8 i de senaste 10 matcherna, medan gjort mer än 1.5 mål
  • Djurgården har gjort mål i 15 av de senaste 17 hemmamatcherna i Allsvenskan
  • Djurgården har vunnit 8 av sina senaste 10 matcher
  • Djurgården har inte förlorat 9 av sina senaste 10 matcher
  • GAIS har inte vunnit 27 av sina senaste 29 matcher i Allsvenskan
  • GAIS har släppt in i 27 av de senaste 29 matcherna i Allsvenskan
  • GAIS har inte vunnit 16 av sina senaste 17 bortamatcher i Allsvenskan
  • I 12 av GAISs senaste 14 matcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • GAIS har förlorat 9 av sina senaste 11 matcher i Allsvenskan

Djurgården vs GAIS H2H

Senast lagen mötte varandra gick Djurgården av planen som 3-0-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på söndag. Att titta tillbaka på deras senaste tio matcher visar hur svåra lagen är att skilja åt. Gästande GAIS tog två vinster av de föregående tio matcherna. Värdarna Djurgården vann tre av dessa, och spelbolagens bästa odds för en hemmavinst ligger på 1.50. GAIS har bara kunnat vinna en gång av de 8 senaste mötena mot Djurgården. Djurgården gjorde minst ett mål i 8 av sina 9 senaste matcher i Allsvenskan mot GAIS. I de senaste tio matcher mellan Djurgården och GAIS blev över 2.5 mål vinnare fem gånger. Odds på minst tre mål här ligger på 1.60 hos spelbolagen.

Det blev över 2.5 mål fem gånger i de senaste tio matcher mellan lagen. Djurgården gjorde i snitt 1.2 mål, medan GAIS snittade 0.9 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel sex gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i sex av Djurgården’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 2.6 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.4 mål under den här perioden.

Djurgården vs GAIS Preview

Djurgården form

Djurgården har varit bleka i sina tre senaste matcher, även om de öppnade med en 2-0-seger mot Sirius. De kunde ej följa upp lika bra och förlorade med 2-0 mot AIK, för att senast återigen bjuda bort alla poäng efter 0-1-förlust mot Malmö FF. Djurgården tog bara två segrar på de sex senaste Allsvenskan-matcherna på hemmaplan. I de fyra övriga matcherna spelade man lika två och förlorade två, de gjorde åtta och släppte in åtta mål.

GAIS form

GAIS ser tillbaka på sina tre senaste matcher med sex poäng insamlat. Mot IFK Norrköping blev det förlust efter 1-0, men de reste sig snabbt och vann mot Mjällby i en 2-1-match. De följde upp vinsten med en ny 2-3-seger mot Kalmar FF i den senaste matchen. I sina sex senaste bortamatcher i Allsvenskan, tog GAIS två vinster, medan man spelade lika i noll draws och åkte på fyra defeats förluster. Man hade en målskillnad på 18 insläppta och gjorde sju mål framåt.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Djurgården tog samtliga tre poäng fem gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på fyra förluster under den här perioden. GAIS vann sex av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade tre. Djurgården hindrade besökarna på Tele2 Arena från att göra mål fem gånger av de 10 senaste matcherna. Medan GAIS har kunnat hålla nollan tre av de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Djurgården har gjort mål först i sju matcher av de senaste tio matcherna. GAIS gjorde första målet i sex gånger i de senaste tio matcherna. Djurgården har gjort mål i 4 raka hemmamöten med GAIS.