Malmö FF vs AIK: Bästa oddsen och matchtipsen

Malmö FF vs AIK Statistik

  • Malmö FF har vann de senaste 4 hemma matcherna i Allsvenskani rad utan att släppa in mål
  • Malmö FF har inte förlorat 20 av sina senaste 22 hemmamatcher i Allsvenskan
  • Malmö FF har vann 6 i de senaste 8 matcherna i Allsvenskan spelat utan att släppa in mål
  • Malmö FF har vann de senaste 3 matchernai rad utan att släppa in mål
  • Malmö FF har gjort mål i 18 av de senaste 19 hemmamatcherna i Allsvenskan
  • AIK har gjort mål på de senaste 12 matcherna
  • AIK har gjort mål i 17 av de senaste 19 matcherna i Allsvenskan
  • AIK har inte förlorat 11 av sina senaste 12 matcher
  • I 11 av AIKs senaste 13 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • AIK har gjort mål i 14 av de senaste 16 bortamatcherna

Malmö FF vs AIK H2H

Det slutade oavgjort när Malmö FF senast mötte AIK. Med båda som vägrade att ge sig, stod det 0-0 på resultattavlan till slut. De bästa oddsen på ett oavgjort vid full tid hos bookmakern är 5.00. Att titta tillbaka på deras senaste tio matcher visar hur svåra lagen är att skilja åt. Gästande AIK tog en vinster av de föregående tio matcherna. Värdarna Malmö FF vann fem av dessa, och spelbolagens bästa odds för en hemmavinst ligger på 1.45. AIK har bara kunnat vinna en gång av de 18 senaste mötena mot Malmö FF. Punters tittar förmodligen inte efter båda lagen göra mål när AIK besöker Malmö FF. Minst ett lag lyckades hålla nollan sju gånger i de senaste tio matcherna. Oddsen på att båda lagen inte ska göra mål ligger på 1.95 hos spelbolagen.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Malmö FF gjorde ett snitt på 1.2 mål, medan AIK snittade 0.6 mål. Båda lagen göra mål gick in tre gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av Malmö FF’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 3.1 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.8 mål under den här perioden.

Malmö FF vs AIK Preview

Malmö FF form

Malmö FF njuter just nu efter tre raka vinster. Det började med 0-4 mot IFK Värnamo. De fortsatte med att slå Västerås SK med 1-0, innan de även vann mot Djurgården, 0-1. Malmö FF har varit i stark form på Eleda Stadion, där man vunnit fem av sina sex senaste Allsvenskan-matcher. De fortsatte vara obesegrade efter ytterligare ett oavgjort resultat. Totalt gjorde man 13 mål och släppte in tre.

AIK form

AIK ser ut att kunna möta vilken moståndare som efter sju poäng i de tre senaste matcherna. De började med att kryssa 1-1 mot Mjällby, för att sedan vinna mot Djurgården med 2-0, och IFK Värnamo i en 2-0-vinst. AIK tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Allsvenskan utan seger. Det blev tre oavgjord och tre förluster, med 13 insläppta och sex mål framåt.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Malmö FF har varit ganska skrämmande på hemmaplan och vunnit sex av sina 10 senaste matcher, medan man spelade oavgjort ett och förlorade tre av dessa matcher. AIK vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort fyra av dem och förlorade fyra. Malmö FF känner sig nog optimistiska till att göra mål kommande söndag mot AIK som bara lyckats hålla nollan en gång i de 10 senaste bortamatcherna. Värdarna kämpade i sin tur till sig fyra hållna nollor i sina 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Malmö FF har öppnat målskyttet i imponerande åtta matcher av de senaste tio matcher. AIK gjorde första målet i sju gånger i de senaste tio matcherna. Malmö FF har vunnit och hållt nollan i 4 raka matcher. Malmö FF har gjort mål i 4 raka hemmamöten med AIK.

Det är svårt att inte titta på Ioannis Pittas, när man letar efter en målskytt, då han är i fantastisk form. Han nätade fem i de senaste Allsvenskan-matcherna för AIK, med totalt två gjorda mål denna Allsvenskan-säsong. Med fem mål på slutet för Malmö FF i Allsvenskan, är även Isaac Kiese Thelin en spelare att hålla koll på.