Djurgården vs Halmstads BK: Bästa oddsen och matchtipsen

Djurgården vs Halmstads BK Statistik

  • Djurgården har vann 7 i de senaste 9 hemma matcherna spelat utan att släppa in mål
  • Djurgården har vann de senaste 3 matcherna i Allsvenskani rad utan att släppa in mål
  • I de senaste 6 Djurgårdens matcher i Allsvenskan, var antalet mål under 2.5
  • Djurgården har gjort mål i 14 av de senaste 16 matcherna
  • Djurgården har vann 3 i de senaste 4 matcherna spelat utan att släppa in mål
  • I de senaste 5 Halmstads BKs matcher, var antalet mål över 2.5
  • I de senaste 5 Halmstads BKs matcher i Allsvenskan, var antalet mål över 2.5
  • Halmstads BK har inte vunnit 10 av sina senaste 12 bortamatcher i Allsvenskan
  • Halmstads BK har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna i Allsvenskan
  • I 4 av de senaste 5 matcherna Halmstads BK har spelat, har båda lagen gjort mål

Djurgården vs Halmstads BK H2H

Halmstads BK blev helt knockade när Djurgården tog en 1-0-seger i det senaste mötet. Välförtjänad revansch efter den tidigare 2-0-förlusten, som Halmstads BK vann med i matchen innan. Djurgården har generellt sätt lätt mot Halmstads BK, med historisk statistik på 7-1-2 inför kommande möte. Bästa odds på hemmavinst hos spelbolagen är 1.35. Djurgården fick ut mer av Halmstads BK i 6 av de senaste 8 mötena. I de 5 senaste Allsvenskan-matcherna mellan Djurgården och Halmstads BK slutade det under 2.5 mål. I fyra av de senaste tio matcher mellan Djurgården och Halmstads BK gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare fem gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Djurgården gjorde ett snitt på 1.6 mål, medan Halmstads BK snittade 0.9 mål. Båda lagen göra mål gick in fyra gånger. Över 2.5 mål gjordes i tre av Djurgården’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på två mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.3 mål under den här perioden.

Djurgården vs Halmstads BK Preview

Djurgården form

Djurgården körde över allt motstånd på slutet där man börjad emed att vinna 0-2 mot Västerås SK. De fortsatte med att slåElfsborg 2-0 och tog tredje raka mot Brommapojkarna i en 0-5-seger. Djurgården plockade fyra poäng på sina senaste tre matcher mot lag från topp 6. De tog ett vinster, med fyra mål gjorda och släppt in fyra.

Halmstads BK form

Halmstads BK åkte på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de blev överkörda av Kalmar FF i en 5-2-förlust. Mjällby blev även dom för svåra i en fajt som slutade 1-3, nu senast lyckades Halmstads BK slå tillbaka i en 3-0-seger mot Häcken. Halmstads BK tog tre poäng från sina två matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De vann ett, gjorde fyra mål och släppte in tre. I sina sex senaste bortamatcher i Allsvenskan, tog Halmstads BK två vinster, medan man spelade lika i två draws och åkte på två defeats förluster. Man hade en målskillnad på tolv insläppta och gjorde nio mål framåt.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Djurgården tog samtliga tre poäng sju gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på två förluster under den här perioden. Halmstads BK vann fem av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade fyra. Djurgården vann imponerande sju av sina 10 senaste matcher på Tele2 Arena utan att släppa in ett mål. Kommer de lyckas med den bedriften igen? Beroende på din spelstrategi ser hemmalaget vinna och att hålla nollan ut som ett intressant val.

Senaste lagnyheter

Djurgården har gjort första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Halmstads BK gjorde första målet fem gånger i de senaste tio matcherna. Djurgården har vunnit och hållt nollan i 4 raka matcher. Djurgården har gjort mål i 9 raka hemmamöten med Halmstads BK.

Det är svårt att inte titta på Naeem Mohammed, när man letar efter en målskytt, då han är i fantastisk form. Han nätade fyra i de senaste Allsvenskan-matcherna för Halmstads BK, med totalt fyra gjorda mål denna Allsvenskan-säsong. Med fyra mål på slutet för Djurgården i Allsvenskan, är även Deniz Hummet en spelare att hålla koll på.