• Västerås SK har släppt in på de senaste 14 matcherna
  • Västerås SK har förlorade 7 i de senaste 9 matcherna, medan gjort mindre än 0.5 mål
  • Västerås SK har förlorade 7 i de senaste 9 matcherna i Allsvenskan, medan gjort mindre än 0.5 mål

Sirius vs Västerås SK H2H

Det är första gången på länge i Allsvenskan-sammanhang som Sirius ska spela mot Västerås SK. Sirius vann 6 av de senaste 8 mötena med Västerås SK. Sirius gjorde minst ett mål i 10 av sina 11 senaste matcher i Allsvenskan mot Västerås SK.

Över 2.5 mål gjordes i sex av Sirius’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.4 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.7 mål under den här perioden.

Sirius vs Västerås SK Preview

Sirius form

Sirius har varit med om allt i sina tre senaste matcher, vilket har gett dem fyra poäng. Mot Häcken gick de tomhänta i en 0-3-förlust, varefter de tog revansch i en 1-3-vinst mot AIK. Den senaste matchen fick man dela på poängen i en 2-2-match mot IFK Göteborg. Sirius har tagit fem poäng från deras fyra möten med lagen från den nedre halvan av Allsvenskan-tabellen. Detta motsvarar ett vinster efter att ha gjort mål fem gånger och släppt in fem.

Västerås SK form

Västerås SK fick utstå en tuff period i sina tre senaste matcher, där man kammat noll. De besegrades med 0-2 av Djurgården, efter det vann GAIS med 2-0. Tredje raka förlusten kom sedan mot IFK Värnamo, som vann med 0-2. Västerås SK vann ett matcher och plockade tre poäng från deras sju möten mot lag från den övre halvan av Allsvenskan. De gjorde två mål och släppte in nio. Västerås SK tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Allsvenskan utan seger. Det blev noll oavgjord och fyra förluster, med sex insläppta och ett mål framåt.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Sirius tog blygsamma fyra segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i tre av matcherna, medan det blev tre förluster. Västerås SK vann tre av de 10 senaste och spelade oavgjort ett samt förlorade sex av matcherna under denna period. Båda lagen gjorde mål i fyra av de 10 senaste matcherna för Sirius. Båda lagen hittade även nät ett gånger i de senaste 10 matcherna för Västerås SK.

Senaste lagnyheter

Sirius har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Västerås SK endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan. Västerås SK har misslyckats göra mål i 3 raka matcher. Västerås SK har gjort mål i 5 raka möten med Sirius när man spelat på bortaplan.