Empoli vs Udinese: Bästa oddsen och matchtipsen

Med både Empoli och Udinese i bekväm position i mitten av tabellen, kommer lagen vilja ta nästa steg när de möts kommande lördag på Stadio Carlo Castellani i Serie A.

Empoli är placerade som 13 med 28 poäng efter 25 matcher matcher. Udinese håller positionen som nio i ligan på 32 poäng.

Empoli kommer vara angelägna om att stänga luckan till Udinese i Serie A-tabellen kommande lördag. Samtidigt kommer värdarna att vara fokuserade på att inte tappa ytterligare mark på sina kommande motståndare. Vi har troligtvis en riktigt tight match att se fram emot.

Statistik och fakta för Empoli vs Udinese i Serie A

  • Empoli har inte förlorat 11 av sina senaste 13 matcher
  • I 9 av Empolis senaste 11 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Empoli har gjort mål i 12 av de senaste 14 hemmamatcherna
  • Empoli har inte förlorat 8 av sina senaste 9 hemmamatcher
  • Empoli har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna
  • Udinese har släppt in i 13 av de senaste 15 matcherna
  • Udinese har inte vunnit 7 av sina senaste 8 matcher
  • I 3 av Udineses senaste 4 bortamatcher var antalet av mål under 1.5
  • Udinese har gjort mål i 8 av de senaste 10 matcherna
  • I 6 av Udineses senaste 8 matcher var antalet av mål under 3.5

Empoli vs Udinese Preview

Empoli form

Ett oavgjort resultat var det bästa Empoli kunde få med sig från deras tre senaste matcher. De löste oavgjort först efte 1-1 mot Fiorentina, innan det fick laget pisk med 0-2 mot SSC Napoli. Det blev mer besvikelse sist när Monza vann med 2-1.

Udinese form

Udinese tog två poäng i sina tre senaste matcher. De inledde med förlust 3-1 mot Inter, för att sedan spela 2-2 mot Spezia. De säkrade en poäng i det senaste mötet efter 0-0 mot Atalanta. Udinese har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Serie A. Man spelade oavgjort i en och förlorade fyra, släppte in åtta mål och gjorde fyra.

Empoli vs Udinese H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Empoli mötte Udinese. De delade på poängen i en 1-1-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. De två rivalerna har delat på poängen i de senaste fajterna. Båda tog fyra vinster i de senaste tio matcherna, medan två kryss betalades ut hos spelbolagen. Väljer du att gå för hemmavinst får du ett odds på 2.90, samtidigt som det bästa du kan hitta för en bortaseger ligger på 2.45. I de 5 senaste mötena mellan Empoli och Udinese i Serie A löste båda lagen minst ett mål. I de senaste tio matcher mellan Empoli och Udinese blev över 2.5 mål vinnare fyra gånger. Odds på minst tre mål här ligger på 1.91 hos spelbolagen.

Det blev över 2.5 mål sex gånger i de senaste tio matcherna mellan lagen. Empoli gjorde i snitt 1.4 mål, medan Udinese snittade 1.6 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel åtta gånger. Över 2.5 mål gjordes i fyra av Empoli’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.1 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av de senaste tio matcherna som Udinese spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 0.9 mål i snitt under den här tiden.

Tabellställningar i Serie A

Empoli tog blygsamma fem segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i tre av matcherna, medan det blev två förluster. Udinese vann tre av de 10 senaste och spelade oavgjort tre samt förlorade fyra av matcherna under denna period. Udinese vann och höll nollan två gånger i sina 10 senaste bortamatcher.

Senaste lagnyheter

Empoli har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Udinese endast gjort det första målet i tre av de senaste tio matcherna. Empoli har gjort mål i 6 raka ligamatcher mot Udinese.

Skytteligatabellen från de senaste sex matcherna i Serie A visar att Empoli ställer hoppet till en formstark Nicolo Cambiaghi när det gäller målskyttet i kommande match. Å andra sidan är Roberto Pereyra en av de mest avgörande spelarna i Udinese den senaste tiden. Båda spelarna kommer att vara svåra att stoppa kommande lördag.

I skrivande stund ser det ut som att endast två spelare ej är tillgängliga för Empoli, när de förbereder sig för den kommande matchen.

Mattia Destro och Lorenzo Tonelli finns bland de två spelarna som saknas för Empoli kommande lördag.

Adam Masina kommer inte att följa med Udinese denna gång, då de måste rehabba en skada.