Fiorentina mot Frosinone – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

I Serie A matchen på Artemio Franchi, Firenze kommande söndag ser vi hemmalaget Fiorentina ta sig an Frosinone. Fiorentina ska ha goda chanser att vinna på söndag mot Frosinone. Spelbolagen har dem som stora favoriter då besökarna går igenom lite av en svacka i Serie A på slutet.

Plcerade som åtta i tabellen har Fiorentina plockat 34 poäng efter 22 matcher. På 23 poäng, är Frosinone rankade som 14 med 22 den här säsongen. Rankade som nummer 8 i Serie A, har Fiorentina så här långt plockat 34 poäng den här säsongen, medan Frosinone har samlat ihop 23 poäng. Detta placerar dem som nummer 14 efter 23 omgångar.

Både Fiorentina och Frosinone siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på söndag. Då Fiorentina vid seger kan placera sig bland de sex bästa, genom att slå Frosinone på söndag, lär vi bjudas på en spännande match. Fiorentina har blickarna riktade mot en ny bra prestation och tre poäng, när de möter Frosinone. På hemmaplan bör de förstnämnda ha klart övertag och resan vidare mot topp 6 ska kunna fortsätta.

Fiorentina vs Frosinone Statistik

  • I 12 av Fiorentinas senaste 14 matcher i Serie A var antalet av mål under 3.5
  • I 8 av Fiorentinas senaste 9 hemmamatcher i Serie A var antalet av mål under 3.5
  • I 5 av Fiorentinas senaste 7 matcher i Serie A var antalet av mål under 1.5
  • Fiorentina har vunnit 7 av sina senaste 9 hemmamatcher
  • Fiorentina har inte förlorat 8 av sina senaste 9 hemmamatcher
  • Frosinone har inte vunnit de senaste 14 bortamatcherna i rad i Serie A
  • Frosinone har släppt in i 20 av de senaste 22 matcherna
  • Frosinone har släppt in i 20 av de senaste 22 matcherna i Serie A
  • Frosinone har släppt in på de senaste 10 bortamatcherna i Serie A
  • I 10 av Frosinones senaste 12 matcher var antalet av mål över 2.5

Fiorentina vs Frosinone Preview

Fiorentina form

Fiorentina har fått utstå en tuff period på slutet. De besegrades med 3-0 av SSC Napoli, innan Inter fick med sig en 0-1-seger. En tredje förlust kom mot Lecce, som vann med 3-2. Fiorentina har tagit 21 poäng från deras tolv möten med lagen från den nedre halvan av Serie A-tabellen. Detta motsvarar sex vinster efter att ha gjort mål 21 gånger och släppt in tolv. Fiorentina tog fyra segrar i sina sex senaste Serie A-matcher på Artemio Franchi, Firenze. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in fyra och gjorde nio mål.

Frosinone form

Frosinone har varit inkonsekventa i sina tre senaste matcher, vilket gav dem fyra poäng. De tog en 3-1-seger mot Cagliari, innan man kryssade 1-1 motHellas Verona. Den lilla streaken avslutades när AC Milan blev för svåra i en 2-3-förlust för Frosinone. Frosinone vann ett matcher och plockade fem poäng från deras tolv möten mot lag från den övre halvan av Serie A. De gjorde tio mål och släppte in 27. Frosinone tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Serie A utan seger. Det blev en oavgjord och fem förluster, med 16 insläppta och fyra mål framåt.

Fiorentina vs Frosinone H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Fiorentina mötte Frosinone. De delade på poängen i en 1-1-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Fiorentina går in i matchen mot Frosinone med 1-3-1 i ryggen från deras senaste fem möten. En win-rate på 20% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Fiorentina förlorade endast en av de 5 senaste matcherna mot Frosinone. I de 4 senaste Serie A-matcherna mellan Fiorentina och Frosinone slutade det under 2.5 mål. I tre av de senaste fem matcher mellan Fiorentina och Frosinone gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste fem matcherna mellan lagen. Fiorentina gjorde ett snitt på 1.2 mål, medan Frosinone snittade 0.8 mål. Båda lagen göra mål gick in tre gånger. Över 2.5 mål gjordes i tre av Fiorentina’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.8 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i nio av gästernas senaste tio matcher. Frosinone lyckades hitta nät 1.5 gånger i snitt under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Serie A

Fiorentina tog samtliga tre poäng fem gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade tre och åkte på två förluster under den här perioden. Frosinone vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade sju. Fiorentina känner sig nog optimistiska till att göra mål på söndag mot Frosinone som bara lyckats hålla nollan en gång i de 10 senaste bortamatcherna. Värdarna kämpade i sin tur till sig fyra hållna nollor i sina 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Fiorentina har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Frosinone har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan.

Fiorentina kan ha upp till sex spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Frosinone den kommande söndag. Nikola Milenkovic och Luca Ranieri kan inte bli inkallade av Fiorentinas manager, eftersom båda är avstängda.

Arthur, Dodo, Nicolas Gonzalez och Gaetano Castrovilli finns bland de fyra spelarna som saknas för Fiorentina kommande söndag.

Några av de fyra som kommer att befinna sig på sidlinjen är Jaime Baez, Anthony Oyono, Riccardo Marchizza och Sergio Kalaj.