Frankrike vs Polen – Matchgenomgång, speltips, bästa oddsen

Då vi fortsätter till utslagsrundan i VM, kommer Frankrike spela mot Polen i 1/8-matchen på söndag.

När man kommit så här långt i VM, Lär vi få se en galen kamp mellan Frankrike och Polen som inte kommer vika ner sig för fem öre på Al Thumama Stadium.

Fransmännen ser starka ut och bör kunna utmana om titeln även denna upplaga.

Få experter förväntar sig att Polen ska kunna störa här, efter att man inte visat den bästa sidan i gruppspelet. Laget hade väldigt mycket flyt att de tog sig vidare.

Våra tips

Statistik och fakta för Frankrike vs Polen i VM

     
     
     

Frankrike vs Polen Preview

Frankrike form

Frankrike är ute efter att studsa tillbaka på vinnarspåret igen. I de tre senaste matcherna slog de först Australien med 4-1, innan det blev det seger mot Danmark med 2-1. Segersviten tog slut senast mot Tunisien, som vann med 1-0 Frankrike tog blygsamma fyra vinster från sina 10 senaste matcher runt om i alla tävlingar. De kryssade två av matcherna, och förlorade fyra.

Polen form

Polen kunde addera fyra poäng på kontot från sina tre senaste matcher.. De delade först på poängen efter 0-0 mot Mexiko, Sedan tog de tre poäng i en 2-0-seger mot Saudiarabien. Tyvärr följdes det här upp med en 0-2-förlust mot Argentina. Polen tog blygsamma fyra vinster från sina 10 senaste matcher i alla tävlingar. De spelade oavgjort två av matcherna och förlorade fyra. Polen gjorde nio mål, släppte in 14 och höll nollan fyra gånger på tio matcher.

Tabellställningar i VM

Frankrike går in i nästa match som små favoriter med gott självförtroende. De har inga tankar på att lämna detta VM redan nu. Gå vidare till nästa omgång ser så gott som klart ut för Frankrike då de går in i matchen som stora favoriter. De kommer säkert hålla fokus i defensiven för att säkra nytt avacemang utan allt för stora svårigheter.

Frankrike tog samtliga tre poäng fyra gånger i sina 10 senaste matcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på fyra förluster under den här perioden. Polen vann fyra av sina 10 senaste matcher, spelade oavgjort två och förlorade fyra.

Över 2.5 mål gjordes i fyra av Frankrike’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.6 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.9 mål under den här perioden.

Frankrike har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio matcherna. Polen gjorde första målet fem gånger i de senaste tio matcherna. Frankrike lyckades med två vinster utan att släppa in mål i sina 10 senaste matcher i alla tävlingar.

Kylian Mbappe har fyra strutar på sex VM-matcher för Frankrike, som kommer lita på hans form, när man möter Polen. Besökarna hoppas på Robert Lewandowski, som gjort ett VM-mål.