GAIS vs Landskrona BoIS: Bästa oddsen och matchtipsen

GAIS tar emot Landskrona BoIS i Göteborg kommande lördag i Superettan.

Placerade som två i tabellen har hemmalaget plockat sju poäng efter tre matcher. På tre poäng, är gästernarankade som åtta med tre den här säsongen.

Både GAIS och Landskrona BoIS siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett intressant möte i helgen.

Statistik och fakta för GAIS vs Landskrona BoIS i Superettan

  • GAIS har inte förlorat 33 av sina senaste 35 matcher
  • GAIS har inte förlorat 24 av sina senaste 25 hemmamatcher
  • GAIS har gjort mål i 28 av de senaste 29 hemmamatcherna
  • GAIS har gjort mål i 28 av de senaste 30 matcherna
  • I 10 av GAISs senaste 11 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Landskrona BoIS har inte vunnit 8 av sina senaste 9 bortamatcher
  • Landskrona BoIS har släppt in på de senaste 7 bortamatcherna
  • Landskrona BoIS har släppt in i 10 av de senaste 12 matcherna
  • I 5 av de senaste 7 bortamatcherna Landskrona BoIS har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Landskrona BoIS har inte vunnit 7 av sina senaste 9 matcher

GAIS vs Landskrona BoIS Preview

GAIS form

GAIS borde ha bra självförtroende efter 7 poäng på sina 3 senaste matcher, de började med att spela 1-1 mot Östersund, innan de slog IK Brage med 3-0, tillsist plockade man ner Utsiktens BK i en 1-2-vinst.

Landskrona BoIS form

Landskrona BoIS åkte på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de blev överkörda av GIF Sundsvall i en 2-0-förlust. Utsiktens BK blev även dom för svåra i en fajt som slutade 1-3, nu senast lyckades Landskrona BoIS slå tillbaka i en 2-0-seger mot Skövde AIK. Landskrona BoIS har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Superettan. Man spelade oavgjort tre och förlorade två samtidigt som laget släppte in åtta och gjorde fyra mål.

GAIS vs Landskrona BoIS H2H

Senast lagen mötte varandra gick Landskrona BoIS av planen som 2-1-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på lördag. Högt odds på oavgjort och det ser ganska osannolikt ut den här gången om man kollar lagens tio senaste möten. GAIS lyckades med fyra vinster, medan Landskrona BoIS tog samtliga poäng fem gånger i dessa tio matcher. Spela på hemmavinsten ger dig ett odds på 1.78 medan det bästa odds hos spelbolagen på en bortavinst ligger på 4.20. De senaste 3 Superettan mötena mellan GAIS och Landskrona BoIS slutade med över 2.5 mål. Båda lagen gjorde mål sju gånger i de senaste tio matcherna mellan GAIS och Landskrona BoIS.

Över 3.5 mål gjordes fem gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. GAIS gjorde ett snitt på 1.6 mål, och där Landskrona BoIS snittade 1.9 mål. Båda lagen göra mål var vinnande sju gånger i dessa matcher. Över 2.5 mål gjordes i fem av GAIS’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.7 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.3 mål under den här perioden.

Tabellställningar i Superettan

GAIS tog samtliga tre poäng åtta gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på ett förluster under den här perioden. Landskrona BoIS vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade fem. Av de 10 senaste matcherna på GAIS:s stadion, gjorde GAIS öppningsmålet sex gånger, medan gästerna satte första målet i två av sina 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

GAIS har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Landskrona BoIS endast gjort det första målet i tre av de senaste tio matcherna. GAIS har gjort mål i 8 raka ligamatcher mot Landskrona BoIS.

Julius Lindberg har gjort mål kontinuerligt i de senaste matcherna. GAIS kommer säkerligen ställa hoppet till honom för fler mål mot i nästa match mot Landskrona BoIS. Gästerna hoppas säkerligen på att Ousmane Diawara gör fler mål. Med tre mål i de senaste sex matcherna, har Ousmane Diawara ett väldigt högt målsnitt.