IK Brage vs Helsingborg: Bästa oddsen och matchtipsen

Domnarsvallen är platsen vi besöker i omgång 4 kommande lördag mellan IK Brage och Helsingborg i Superettan.

HIF kommer att vara angelägna om att täppa till luckan i botten av tabellen efter den katastrofala inledningen. Kan det bli ny positiv effekt efter att tränarna fått sparken?

Statistik och fakta för IK Brage vs Helsingborg i Superettan

  • I 12 av IK Brages senaste 13 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 5 IK Brages matcher, var antalet mål över 2.5
  • IK Brage har inte vunnit 9 av sina senaste 11 hemmamatcher
  • IK Brage har förlorade 5 i de senaste 7 hemma matcherna, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • IK Brage har släppt in i 8 av de senaste 10 matcherna
  • Helsingborg har förlorade de senaste 3 matchernai rad utan att göra mål
  • Helsingborg har förlorade de senaste 3 matcherna på rad medan de gjort mindre än 0.5 mål
  • Helsingborg har förlorade 6 i de senaste 7 matcherna, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • Helsingborg har förlorade de senaste 3 borta matcherna på rad medan de gjort mindre än 1.5 mål
  • Helsingborg har förlorat 6 av sina senaste 7 matcher

IK Brage vs Helsingborg Preview

IK Brage form

IK Brage har åkt på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de kördes över av Västerås SK i en 1-2-förlust. GAIS visade sig även dom för svåra när de vann med 3-0, innan IK Brage kunde slå tillbaka senast i en 0-2-vinst mot Örebro. IK Brage har inte vunnit någon av sina sex senaste matcher i Superettan på IK Brage:s stadion. Ett facit på en oavgjorda och fyra förluster, där de släppte in åtta och gjorde åtta mål.

Helsingborg form

Helsingborg fick utstå en tuff period i sina tre senaste matcher, där man kammat noll. De besegrades med 0-1 av Östers IF, efter det vann Gefle med 1-0. Tredje raka förlusten kom sedan mot Västerås SK, som vann med 0-1. Helsingborg har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Superettan. Man spelade oavgjort i två och förlorade tre, släppte in tio mål och gjorde nio.

IK Brage vs Helsingborg H2H

Senast lagen mötte varandra gick Helsingborg av planen som 3-0-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande lördag. IK Brage går in i matchen mot Helsingborg med 0-2-2 i ryggen från deras senaste fyra möten. En win-rate på 0% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. I två av de senaste fyra matcher mellan IK Brage och Helsingborg gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare två gånger av de senaste fyra matcherna mellan lagen. IK Brage gjorde ett snitt på 0.5 mål, medan Helsingborg snittade två mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av IK Brage’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.7 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de ett mål under den här perioden.

Tabellställningar i Superettan

IK Brage tog samtliga tre poäng två gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på sex förluster under den här perioden. Helsingborg vann fyra av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort noll och förlorade sex. IK Brage har inte direkt varit bra på att stänga ner sina besökare på IK Brage:s stadion. De tog endast två segrar samtidigt som de höll nollan, en gång.

Senaste lagnyheter

Överraskande har IK Brage endast gjort första målet i tre matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Helsingborg endast gjort det första målet i två av de senaste tio matcherna. Helsingborg har misslyckats göra mål i 3 raka matcher.

Samouil Izountouemoi är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. IK Brage kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Helsingborg ställa hoppet till Anthony van den Hurk att han ska lägga till fler mål till de två han gjort de senaste sex matcherna.