GAIS vs Örebro: Bästa oddsen och matchtipsen

GAIS tar emot gästande Örebro på Gamla Ullevi i Superettan på söndag.

GAIS rankar tre med 20 poäng från elva matcher matcher, medan besökarna Örebro rankas tolv i tabellen på 13 poäng. Hemmalaget går in i nästa runda som nummer 3 i tabellen, med 20 poäng så här långt. Med elva spelade matcher, har gästerna löst 13 poäng, vilket ger dem plats 12 inför nästa omgång.

ÖSK kommer att spela matchen mot GAIS i hopp om att vinna mark på de sistnämnda. Ett positivt kan visa sig vara viktigt för deras kommade drabbningar den här säsongen.

Statistik och fakta för GAIS vs Örebro i Superettan

  • I de senaste 16 GAISs matcher, var antalet mål under 3.5
  • I de senaste 10 GAISs hemmamatcher, var antalet mål under 3.5
  • I de senaste 3 GAISs matcher, var antalet mål under 1.5
  • I de senaste 3 GAISs matcher, var antalet mål under 2.5
  • GAIS har vunnit 5 av sina senaste 7 hemmamatcher
  • I 18 av Örebros senaste 20 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 14 av Örebros senaste 16 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 4 Örebros bortamatcher, var antalet mål över 2.5
  • I de senaste 3 bortamatcherna i rad Örebro har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Örebro har inte vunnit 5 av sina senaste 6 bortamatcher

GAIS vs Örebro Preview

GAIS form

GAIS har bjudit på lite av allt efter att ha plockat fyra poäng i sina tre senaste matcher. Mötet med AFC Eskilstuna ledde till oavgjort 0-0vilket följdes upp med en 0-1-förlust mot Örgryte. Deras senaste match tog dem tillbaka på vinnarspåret mot GIF Sundsvall efter 0-3. GAIS har tagit fem poäng från deras fem möten med lagen från den nedre halvan av Superettan-tabellen. Detta motsvarar ett vinster efter att ha gjort mål fem gånger och släppt in fyra. GAIS har kommit tillbaka starkt med fyra segrar på de sex senaste hemmamatcherna i Superettan. Ingen oavgjord och två förluster. De gjorde nio mål och släppte in fyra.

Örebro form

Örebro samlade fyra poäng från nio möjliga i de senaste matcherna. Mötet med Helsingborg bjöd på 1-1, vilket följdes upp med en 2-1-förlust mot Utsiktens BK. Den senaste matchen lyckades man vinna mot Gefle med 2-0. Örebro har kämpat sig till noll vinster och ett poäng från sina senste fyra matcher mot topp 6-lagen. De gjorde tre i dessa matcher, men släppte även in åtta mål. Örebro har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Superettan. Man spelade oavgjort två och förlorade tre samtidigt som laget släppte in tio och gjorde sex mål.

GAIS vs Örebro H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast GAIS spelade mot Örebro. den slutade 6-1 och var en riktigt bra match. Örebro hoppas kunna göra en lika bra match mot GAIS som senast. Just den dagen slaktade Örebro stackars GAIS totalt i en 6-1-seger. Spelbolagen har Örebro att vinna den här matchen till bästa odds på 4.75. GAIS lyckades göra minst ett mål i sina 4 senaste möten i Superettan mot Örebro. I tre av de senaste fyra matcher mellan GAIS och Örebro gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste fyra matcherna mellan lagen. GAIS gjorde ett snitt på ett mål, medan Örebro snittade två mål. Båda lagen göra mål gick in tre gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av GAIS’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.5 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.1 mål under den här perioden.

Tabellställningar i Superettan

GAIS vann sju av sina 10 hemmamatcher i alla turneringar, samtidigt som man förlorade tre gånger. Örebro vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, med fyra oavgjorda och tre förluster också. Örebro gjorde det första målet i matchen endast fyra gång av de 10 senaste på bortaplan. Medan GAIS satte den första i sex av sina 10 senaste på hemmamark.

Senaste lagnyheter

GAIS har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Örebro gjorde första målet fem gånger i de senaste tio matcherna. GAIS har gjort mål i 4 raka ligamatcher mot Örebro.

Skytteligatabellen från de senaste sex matcherna i Superettan visar att GAIS ställer hoppet till en formstark Mervan Celik när det gäller målskyttet i kommande match. Å andra sidan är Noel Milleskog en av de mest avgörande spelarna i Örebro den senaste tiden. Båda spelarna kommer att vara svåra att stoppa kommande söndag.