Jönköping S. vs Trelleborgs FF: Bästa oddsen och matchtipsen

Trelleborgs FF tar sig an Jönköping S. kommande lördag för ett spännande Superettan-möte på Stadsparksvallen.

Hemmalaget är placerade som fem med 17 poäng efter elva matcher matcher. Gästerna håller positionen som sju i ligan på 16 poäng.

Både Jönköping och TFF siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande lördag.

Statistik och fakta för Jönköping S. vs Trelleborgs FF i Superettan

  • I 8 av de senaste 9 matcherna Jönköping S. har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 8 av Jönköping S.s senaste 9 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I de senaste 5 hemmamatcherna i rad Jönköping S. har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I de senaste 3 Jönköping S.s hemmamatcher, var antalet mål över 4.5
  • Jönköping S. har släppt in i 14 av de senaste 16 hemmamatcherna
  • I 6 av de senaste 7 bortamatcherna Trelleborgs FF har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Trelleborgs FF har gjort mål i 13 av de senaste 15 matcherna
  • Trelleborgs FF har släppt in i 13 av de senaste 15 bortamatcherna
  • Trelleborgs FF har inte förlorat de senaste 5 matcherna i rad
  • I 5 av de senaste 7 matcherna Trelleborgs FF har spelat, har båda lagen gjort mål

Jönköping S. vs Trelleborgs FF Preview

Jönköping S. form

Det har varit blandade resultat för Jönköping S. i deras tre senaste matcher, då de först slog IK Brage med 4-1. Det följdes upp med en svag 2-3-förslust mot Östers IF, och innan det i mötet medHelsingborg fick man nöja sig med 2-2 oavgjort. Jönköping S. har tagit sex poäng i deras tre matcher mot lag från den övre halvan av Superettan-tabellen. De vann två av dessa matcher med fem mål mot fyra.

Trelleborgs FF form

Trelleborgs FF ser ut att vara i bra form och hoppas fortsätta på den obesegrade trenden. I de tre senaste matcherna inledde man först med att slå Västerås SK med 3-2, efter det kryssa 1-1 mot Landskrona BoIS. De var sedan tillbaka som vinnare när man vann mot IK Brage med 1-0. Trelleborgs FF har kämpat sig till ett vinster och fyra poäng från sina senste fyra matcher mot topp 6-lagen. De gjorde sju i dessa matcher, men släppte även in tio mål. I sina sex senaste bortamatcher i Superettan, tog Trelleborgs FF två vinster, medan man spelade lika i en draw och åkte på tre defeats förluster. Man hade en målskillnad på elva insläppta och gjorde åtta mål framåt.

Jönköping S. vs Trelleborgs FF H2H

Trelleborgs FF blev helt knockade när Jönköping S. tog en 3-1-seger i det senaste mötet. Välförtjänad revansch efter den tidigare 3-2-förlusten, som Trelleborgs FF vann med i matchen innan. Jönköping S. har generellt sätt lätt mot Trelleborgs FF, med historisk statistik på 8-1-1 inför kommande möte. Bästa odds på hemmavinst hos spelbolagen är 2.38. Jönköping S. har bara förlorat 10 av de senaste matcherna mot Trelleborgs FF. Det blev över 2.5 mål i 4 av de 5 senaste Superettan-matcherna mellan Jönköping S. och Trelleborgs FF. I de senaste tio matcherna mellan Jönköping S. och Trelleborgs FF hittade båda nät i sex gånger. Bästa odds på att båda lagen gör mål här igen finns hos spelbolagen till 1.61.

Över 2.5 mål blev vinnare fem gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Jönköping S. gjorde ett snitt på 2.1 mål, medan Trelleborgs FF snittade 0.9 mål. Båda lagen göra mål gick in sex gånger. Över 2.5 mål gjordes i nio av Jönköping S.’s tio senaste hemmamatcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 2.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.7 mål under den här perioden.

Tabellställningar i Superettan

Jönköping S. tog blygsamma fem segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i två av matcherna, medan det blev tre förluster. Trelleborgs FF vann tre av de 10 senaste och spelade oavgjort ett samt förlorade sex av matcherna under denna period. Trelleborgs FF borde ha en bra chans att göra mål på lördag då Jönköping S. endast lyckats hålla nollan två gånger i de 10 senaste matcher på hemmaplan. Gästerna klarade ett hållna nollor i sina 10 senaste bortamatcher.

Senaste lagnyheter

Jönköping S. har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Trelleborgs FF gjorde första målet i sju gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen gjorde mål i 5 raka hemmamatcher som Jönköping S. spelat. Båda lagen har gjort mål i 3 av de senaste mötena mellan Jönköping S. och Trelleborgs FF när man spelat på Jönköping S.:s stadion.

Det är svårt att inte titta på Filip Bohman när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet tre gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Trelleborgs FF. Hans säsongssaldo är sex mål just nu.

Med fyra mål på de 6 senaste matcherna för Jönköping S. är Robin Book spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.