Genoa vs Salernitana: Bästa oddsen och matchtipsen

Genoa är i poängnöd liksom gästerna de tar emot Salernitana i omgång 25 av Serie A. Allt annat än vinst kommer vara en besvikelse för båda lagen. 19:e placerade Genoa har lyckats skrapa ihop 14 poäng efter 24 spelade matcher. Efter de ligger endast Salernitana som tagit ynka 10 poäng hittills. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Genoa. Dock kan de trösta sig med det faktum att Salernitana ser än mer hopplösa ut.

Våra tips

Statistik och fakta för Genoa vs Salernitana i Serie A

  • Genoa har inte vunnit 25 av 27 av deras senaste matcher
  • Genoa har inte gjort mål i de senaste 3 matcherna i rad
  • Genoa har inte förlorat 3 av 4 av deras senaste hemmamatcher
  • Salernitana har släppt in i de senaste 16 matcherna i rad
  • Salernitana har förlorat 11 av 13 av deras senaste matcher
  • Salernitana har inte vunnit 14 av 16 av deras senaste matcher
  • Salernitana har inte gjort mål i 7 av de senaste 9 matcherna

 

Form: Genoa mot Salernitana

Genoa har täppt till – men gör inga mål.

Stämningen i Genoa är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Men de senaste två matcherna har slutat 0-0 och det är åtminstone positivt, eftersom det oftast har blivit förluster när de spelat fotboll denna säsong. Mötena med Roma och Udinese blev mållösa, och innan dess förlorade man med 6-0 mot Fiorentina.

Salernitana hoppas på ett mirakel.

Salernitana hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. De behöver alla poäng de kan få i bottenstriden nu. Salernitana har sett rätt bleka ut på den senaste tiden, även om det började bra med 1-2 mot Verona. Tyvärr höll inte de positiva resultaten i sig utan man förlorade istället med 0-3 mot Lazio, och lyckades inte heller plocka poäng i en 4-1-förlust mot SSC Napoli. Senast blev det förlust mot Spezia, en annan bottenkonkurrent.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Genoa är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.88.

Genoa vs Salernitana Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Genoa och Salernitana var en jämn tillställning där Salernitana lyckades hitta en liten 1-0-seger. Genoa går in i matchen mot Salernitana med 0-0-1 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Serie A. Det är alltså andra matchen genom tiderna i Serie A mellan lagen.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 4 poäng. Salernitana måste få till en seger för att hålla hoppet om överlevnad levande. Samtidigt kommer Genoa att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Mattia Destro. Han är toppskytt för Genoa, för närvarande på 8 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 1 av deras 6 senaste matcher.

Salernitana kommer att hoppas att Simone Verdi gör mål igen. Två mål i sin debut, det kan knappast bli bättre.