Rayo Vallecano vs Osasuna bästa odds och matchtips

Med båda lagen placerade i mitten av tabellen har både Rayo Vallecano och Osasuna en chans att vinna mark på sin kommande motståndare i La Liga. Rayo Vallecano är placerade på plats 9 i La Liga med 31 poäng efter 22 spelade omgångar. Osasuna ligger på plats 12 i tabellen med 29 poäng efter 22 spelade matcher. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Rayo Vallecano. De skulle dock kunna skrälla mot Osasuna.

Våra tips

Statistik och fakta för Rayo Vallecano vs Osasuna i La Liga

  • Rayo Vallecano har inte förlorat 12 av 13 av deras senaste hemmamatcher
  • Rayo Vallecano har gjort mål i 13 av de senaste 15 hemmamatcherna
  • Rayo Vallecano har släppt in i 4 av de senaste 5 matcherna
  • Osasuna har inte vunnit 6 av 8 av deras senaste matcher
  • Osasuna har förlorat 3 av 4 av deras senaste bortamatcher
  • Rayo Vallecano har inte förlorat de senaste 4 hemmamatcherna mot Osasuna i rad
  • Rayo Vallecano har inte vunnit 6 av de 8 senaste matcherna mot Osasuna
  • Rayo Vallecano har gjort mål i de senaste 3 hemmamatcherna mot Osasuna i rad
  • Rayo Vallecano har släppt in i 4 av de senaste 5 matcherna mot Osasuna

Form: Rayo Vallecano mot Osasuna

Rayo Vallecano fortsätter att se bleka ut

Rayo Vallecano hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Rayo Vallecano har sett rätt bleka ut på den senaste tiden, även om det började bra med 1-0 mot Mallorca. Tyvärr höll inte de positiva resultaten i sig utan man förlorade istället med 2-0 mot Celta Vigo, och lyckades inte heller plocka poäng i en 2-1-förlust mot Real Betis.

Osasuna håller målet i sikte

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Osasuna eftersom de håller sin nivå. Det har varit både högt och lågt för Osasuna den senaste tiden, vilket resulterat i fyra poäng. Mot Celta Vigo fick de åka hem tomhänta med en 2-0-förlust vilket man dock revanscherade sig med efter en 0-2-vinst mot Granada. Den senaste matchen blev det delad poäng efter ett oavgjort resultat i en 0-0-match mot Sevilla.

I en match mellan två sidor som har presterat nästan identiskt de senaste veckorna, tror vi fortfarande att Rayo Vallecano kommer att få det första genombrottet.

Rayo Vallecano vs Osasuna Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Rayo Vallecano och Osasuna var en jämn tillställning där Osasuna lyckades hitta en liten 1-0-seger. Rayo Vallecano går in i matchen mot Osasuna med 3-3-4 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. 3 gånger i den senaste 10 matcher mellan Rayo Vallecano och Osasuna blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i La Liga

Om man tittar på den nuvarande La Liga-ställningen så skiljer Rayo Vallecano och Osasuna för närvarande i 2 poäng och 3 placeringar. Rayo Vallecano kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Osasuna på lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Osasuna är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Rayo Vallecano och Osasuna kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på David Garcia när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 2 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Osasuna. Hans säsongssaldo är 4 mål just nu.

Med 1 mål på de 6 senaste matcherna för Rayo Vallecano är Alvaro Garcia spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.