Getafe vs Granada bästa odds och matchtips

Getafe drar fördel av hemmaplan när Granada gästar i La Liga på torsdag. Efter 20 spelade matcher är Getafe rankade som nummer 16 i La Liga med 18 poäng. Det ger en skillnad på 6 poäng till Granada, som ligger på plats 13 i tabellen med 24 poäng. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Getafe. De skulle dock kunna skrälla mot Granada.

Våra tips

Statistik och fakta för Getafe vs Granada i La Liga

 • Getafe har inte förlorat 9 av 11 av deras senaste matcher
 • Getafe har vinst 4 av 5 av deras senaste hemmamatcher
 • Getafe har släppt inte in i de senaste 4 hemmamatcherna i rad
 • Granada har inte vunnit 12 av 14 av deras senaste bortamatcher
 • Granada har inte förlorat 8 av 9 av deras senaste matcher
 • I 5 av de senaste 7 matcherna Granada har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Granada har släppt in i 9 av de senaste 11 matcherna
 • Granada gjorde mål i 8 av de senaste 10 matcherna
 • I 8 av de senaste 10 matcherna Getafe har spelat mot Granada har båda lagen gjort mål
 • Getafe har inte vunnit 12 av de 14 senaste matcherna mot Granada
 • Getafe har släppt in i 12 av de senaste 14 matcherna mot Granada
 • I 5 av de senaste 6 Getafes hemmamatcher mot Granada var antalet av mål över 2.5
 • I 7 av de senaste 9 Getafes matcher mot Granada var antalet av mål under 3.5

Form: Getafe mot Granada

Getafe flyter med

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Getafe som hållit sin nivå. I sina tre senaste matcher vann Getafe först mot Osasuna med 1-0 innan segertåget fortsatte mot Real Madrid som gav slutresultatet 1-0. Trenden höll tyvärr inte i sig då de förlorade mot Sevilla med 1-0 och därmed bröt sin vinnartrend.

Granada fortsätter trumma på

Granada hoppas att den goda formen håller i sig. Man kommer till matchen med fyra raka matcher utan förlust och har den senaste tiden besegrat Atletico Madrid innan man spelade lika mot Elche och Barcelona.

I en match mellan två sidor som har presterat nästan identiskt de senaste veckorna, tror vi fortfarande att Getafe kommer att få det första genombrottet.

Getafe vs Granada Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Getafe & Granada spelades 28 oktober 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Getafe har vunnit 10%, medan Granada har vunnit 50% av deras senaste möten i La Liga vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 1-4-5. 6 gånger i de senaste 10 matcherna mellan Getafe och Granada blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 8 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 6 poäng. Även om Getafe inte kommer att ha en möjlighet att komma över Granada i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Granada, som nu ligger på 13 med 24 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande torsdag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Enes Unal är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Getafe kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Granada ställa hoppet till Jorge Molina att han ska lägga till fler mål till de 5 han gjort de senaste sex matcherna.