Getafe vs Valencia: Bästa oddsen och matchtipsen

Getafe kommer att spela mot Valencia i omgång 28 av La Liga vid Coliseum Alfonso Perez kommande lördag. Som nummer 15 har Getafe lyckats skrapa ihop 27 poäng efter 27 spelade matcher. Med 36 poäng har Valencia efter 27 matcher placerat sig på plats plats 9 i La Liga. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Getafe, men de ser starka ut hemma.

Våra tips

Statistik och fakta för Getafe vs Valencia i La Liga

 • Getafe har inte förlorat de senaste 8 hemmamatcherna i rad
 • Getafe har vunnit 6 av 8 av deras senaste hemmamatcher
 • Getafe har inte vunnit de senaste 4 matcherna i rad
 • Getafe har gjort mål i 4 av de senaste 5 matcherna
 • Getafe har släppt inte in i 5 av de senaste 7 hemmamatcherna
 • Valencia har gjort mål i 24 av de senaste 26 matcherna
 • I 8 av de senaste 10 bortamatcherna Valencia har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Valencia har släppt in i 8 av de senaste 10 bortamatcherna
 • I 7 av de senaste 8 av Getafes hemmamatcher mot Valencia var antalet mål under 3.5
 • Getafe har inte förlorat 9 av de 11 senaste matcherna mot Valencia
 • I 4 av de senaste 5 av Getafes matcher mot Valencia var antalet mål över 2.5
 • Getafe har vunnit 3 av de 4 senaste hemmamatcherna mot Valencia
 • Getafe har inte vunnit 5 av de 7 senaste matcherna mot Valencia

Form: Getafe mot Valencia

Getafe hoppas få stopp på lidandet

Getafe hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Det ser inte speciellt lovande ut just nu för Getafe som bara lyckats plocka två poäng i de senaste tre matcherna. Först spelade de oavgjort efter resultatet 1-1 mot Cadiz, vilket senare följdes upp med ytterligare ett oavgjort resultat. Denna slutade matchen slutade 2-2 mot Deportivo Alaves, innan det blev ett riktigt nederlag med en 2-0-förlust mot Espanyol.

Valencia fortsätter trumma på

Valencia hoppas att den goda formen håller i sig. Valencia har verkligen njutit av att spela fotboll i sina senaste tre matcher. Det började med en 0-1-vinst mot Mallorca. Segertåget fortsatte därefter med en till vinst mot Athletic Bilbao med 1-0 innan de i förra matchen besegrade Granada med 3-1.

De två lagen matchas jämnt av bookmakers, men den nuvarande formen gör att Valencia är vårt val för en seger.

Getafe vs Valencia Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Getafe och Valencia var en jämn tillställning där Valencia lyckades hitta en liten 1-0-seger. Getafe går in i matchen mot Valencia med 4-4-2 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. De senaste matcherna mellan Getafe och Valencia har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 9 poäng. Även om Getafe inte kommer att ha en möjlighet att komma över Valencia i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Valencia, som nu ligger på 9 med 36 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Enes Unal har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Getafe kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Valencia. Gästerna hoppas att Goncalo Guedes fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 2 mål på de senaste sex matcherna.