Girona vs Valencia: Bästa oddsen och matchtipsen

Girona tar emot Valencia för en match i La Liga kommande lördag på Estadi Municipal de Montilivi. Girona har goda möjligheter att addera tre fina poäng i omgång 15 av La Liga kommande lördag. Allt annat än seger skulle vara en besvikelse mot Valencia, som de välkomnar till Estadi Municipal de Montilivi.

Girona är två i tabellen med 35 poäng efter 14 matcher, medan Valencia rankas nio i La Liga på 19 poäng. Girona går in i nästa La Liga-runda som nummer 2 i tabellen, med 35 poäng så här långt. Med 14 spelade matcher, har Valencia löst 19 poäng, vilket ger dem plats 9 inför nästa omgång.

Både Girona och Valencia siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på lördag. Girona siktar på att förlänga den fina obesegrade trenden på lördag, och motivationen bör vara lika hög som stämningen i Girona-truppen inför nästa utmaningar.

Girona vs Valencia Statistik

  • Girona har gjort mål i 27 av de senaste 28 matcherna
  • Girona har inte förlorat 19 av sina senaste 20 matcher
  • Girona har vunnit 12 av sina senaste 13 matcher
  • I 10 av Gironas senaste 12 hemmamatcher var antalet av mål över 2.5
  • Girona har gjort mål i 15 av de senaste 17 hemmamatcherna
  • Valencia har släppt in i 12 av de senaste 14 bortamatcherna
  • I 7 av Valencias senaste 9 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Valencia har gjort mål i 9 av de senaste 11 bortamatcherna
  • Valencia har inte vunnit 6 av sina senaste 7 bortamatcher
  • Valencia har inte förlorat 6 av sina senaste 7 matcher

Girona vs Valencia Preview

Girona form

Girona har tagit åtta poäng i deras fem matcher mot lag från den övre halvan av La Liga-tabellen. De vann två av dessa matcher med sju mål mot sex. Girona tog fyra segrar i sina sex senaste La Liga-matcher på Estadi Municipal de Montilivi. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in nio och gjorde 13 mål.

Valencia form

Det har varit blandade resultat för Valencia i de tre senaste matcherna, då de först slog Granada med 1-0. Det följdes upp med en svag 5-1-förlust mot Real Madrid och nu senast mot Celta Vigo blev det 0-0. Valencia har kämpat sig till ett vinster och fyra poäng från sina senste fyra matcher mot topp 6-lagen. De gjorde sex i dessa matcher, men släppte även in åtta mål. Valencia tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i La Liga utan seger. Det blev tre oavgjord och tre förluster, med 14 insläppta och sex mål framåt.

Girona vs Valencia H2H

Valencia blev helt knockade när Girona tog en 1-0-seger i det senaste mötet. Välförtjänad revansch efter den tidigare 1-0-förlusten, som Valencia vann med i matchen innan. Försöka välja en vinnare från senaste H2H är en tuff uppgift då inget lag övertygat mot sina motståndare helt. Valencia vann fyra av de senaste sex matcherna, medan Girona tog två vinster i dessa sex matcher. Spelbolagen har Valencia att vinna denna match till bästa odds på 4.50. I två av de senaste sex matcher mellan Girona och Valencia gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare två gånger av de senaste sex matcherna mellan lagen. Girona gjorde ett snitt på 0.84 mål, medan Valencia snittade 1.17 mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i sju av Girona’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 2.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.1 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i La Liga

Girona tog samtliga tre poäng sex gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på två förluster under den här perioden. Valencia vann fyra av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade tre. Målen flödar just nu för Girona på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sex gånger för Valencia i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Girona har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Valencia gjorde första målet fyra gånger i de senaste tio matcherna.

Girona kan sakna upp till fyra spelare till deras kommande match på lördag.

Borja Garcia, Juan Carlos, Borja Garcia och Toni Villa finns bland de fyra spelarna som saknas för Girona kommande lördag.

Några av de tre som kommer att befinna sig på sidlinjen är Andre Almeida, Dimitri Foulquier och Gabriel Paulista.