Las Palmas vs Getafe: Bästa oddsen och matchtipsen

Las Palmas njuter av värdskapet, när gästande Getafe besöker kommande fredag för en tuff match i La Liga. De förtnämnda kommer återigen försöka utnyttja hemmafördelen. Med Las Palmas för närvarande i mitten av tabellen, har de chans att vinna mark på Getafe, när de möts i en duell på fredag på Estadio de Gran Canaria i La Liga.

Las Palmas rankar elva med 18 poäng från 14 matcher matcher, medan besökarna Getafe rankas åtta i tabellen på 19 poäng.

Både Las Palmas och Getafe siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på fredag. på fredag går Las Palmas in som favoriter och de kommer ta sig förbi Getafe i La Liga-tabellen med en vinst. Las Palmas behöver ett bra resultat mot Getafe, om de vill klättra i La Liga-tabellen. Gästerna har bevisat att de kan vara jobbiga att möta, men hemmalaget borde ha klar fördel på Estadio de Gran Canaria.

Las Palmas vs Getafe Statistik

  • I 29 av Las Palmass senaste 31 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 15 Las Palmass hemmamatcher, var antalet mål under 3.5
  • Las Palmas har inte förlorat 11 av sina senaste 13 hemmamatcher
  • I 6 av de senaste 8 matcherna Las Palmas har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Las Palmas har vann 6 i de senaste 8 matcherna och totalt antal mål var över 2.5
  • Getafe har inte förlorat de senaste 9 matcherna i rad
  • I 7 av Getafes senaste 9 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • Getafe har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna
  • Getafe har inte vunnit 7 av sina senaste 8 bortamatcher
  • Getafe har inte förlorat de senaste 5 bortamatcherna i rad

Las Palmas vs Getafe Preview

Las Palmas form

Döma av deras tre senaste matcher så kan vi förvänta oss allt möjligt från Las Palmas just nu. MotAtletico Madrid gick allt perfekt i en 2-1-seger, innan man kryssade 1-1 mot Osasuna. I den senaste matchen fick man lida efter en 1-0-förlust mot Real Betis.

Getafe form

Getafe ser ut att vara i bra form och hoppas fortsätta på den obesegrade trenden. I de tre senaste matcherna inledde man först med att slå Cadiz med 1-0, efter det kryssa 1-1 mot Granada. De var sedan tillbaka som vinnare när man vann mot Almeria med 2-1. Getafe tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i La Liga utan seger. Det blev fyra oavgjord och två förluster, med elva insläppta och nio mål framåt.

Las Palmas vs Getafe H2H

Spela på Getafe vinna och hålla nollan i sina senaste möten med Las Palmas hade varit ett klockrent val. Matcherna slutade med vinst 1-0 i Mei 2018 och 2-0 i Desemba 2017. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Las Palmas tog två wins i sina senaste tio matcher mot Getafe. De sistnämnda lyckades ta sex vinster i dessa fyra möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.10.

Över 2.5 mål gjordes i sex av Las Palmas’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.6 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 2.4 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i La Liga

Las Palmas tog samtliga tre poäng fyra gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade fyra och åkte på två förluster under den här perioden. Getafe vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort fyra och förlorade tre. Båda lagen gjorde mål i fyra av de 10 senaste matcherna för Las Palmas. Båda lagen hittade även nät fem gånger i de senaste 10 matcherna för Getafe.

Senaste lagnyheter

Las Palmas har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Getafe gjorde första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan.

Med endast ett mål på slutet i La Liga kommer Munir El Haddadi vara ivrig att hitta rätt igen i den kommande matchen. Getafe hoppas i sin tur att Borja Mayoral kan göra det jobbigt för motståndarna och addera nya mål till de fem La Liga-mål som han gjort så här långt.

Las Palmas kan sakna upp till fem spelare till deras kommande match på fredag.

Eric Curbelo, Álvaro Lemos, Jonathan Viera, Daley Sinkgraven och Fabio González finns bland de fem spelarna som saknas för Las Palmas på fredag.

Några av de två som kommer att befinna sig på sidlinjen är Mauro Arambarri och Enes Ünal.