Häcken vs Hammarby: Bästa oddsen och matchtipsen

Häcken vs Hammarby Statistik

  • Häcken har vann 13 i de senaste 14 hemma matcherna i Allsvenskan, medan gjort mer än 1.5 mål
  • Häcken har släppt in i 31 av de senaste 33 matcherna
  • Häcken har gjort mål i 28 av de senaste 29 hemmamatcherna i Allsvenskan
  • Häcken har inte förlorat 22 av sina senaste 24 hemmamatcher i Allsvenskan
  • Häcken har vunnit 13 av sina senaste 14 hemmamatcher i Allsvenskan
  • I de senaste 10 Hammarbys bortamatcher i Allsvenskan, var antalet mål under 3.5
  • I 14 av Hammarbys senaste 16 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Hammarby har inte förlorat 13 av sina senaste 15 matcher i Allsvenskan
  • I 8 av Hammarbys senaste 10 bortamatcher var antalet av mål under 2.5
  • I 8 av Hammarbys senaste 10 bortamatcher i Allsvenskan var antalet av mål under 2.5

Häcken vs Hammarby H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Häcken mötte Hammarby. De delade på poängen i en 2-2-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Häcken tog två wins i sina senaste tio matcher mot Hammarby. De sistnämnda lyckades ta en vinst i dessa tio möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.75. Otroligt nog är Hammarby segerlösa i sina senaste 8 matcher mot Häcken. Hammarby gjorde minst ett mål i sina 9 Allsvenskan senaste matcher mot Häcken. I de senaste tio matcher mellan Häcken och Hammarby blev över 2.5 mål vinnare fem gånger. Odds på minst tre mål här ligger på 1.61 hos spelbolagen.

Det blev över 2.5 mål fem gånger i de senaste tio matcher mellan lagen. Häcken gjorde i snitt 1.7 mål, medan Hammarby snittade 1.3 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel åtta gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i sju av Häcken’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på två mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 1.6 gånger i dessa matcher.

Häcken vs Hammarby Preview

Häcken form

Häcken har varit med om allt i sina tre senaste matcher, vilket har gett dem 4 poäng. Först blev det förlust med 0-1 mot Mjällby, innan man plockade upp ett 3-3-resultat mot Djurgården. I den senaste matchen blev det vinst 4-3 mot Brommapojkarna. Häcken har visat stark form hemma på Bravida Arena, med fem vinster på de sex senaste i Allsvenskan. De nätade alltså 17 gånger och släppte in nio,

Hammarby form

Resultaten har varit upp och ner för Hammarby, som vann mot Kalmar FF med 3-1. Det följdes upp med en tung förlust med 2-0 mot Malmö FF och nu senast en 3-0-vinst mot Elfsborg. I sina sex senaste bortamatcher i Allsvenskan, tog Hammarby två vinster, medan man spelade lika i tre draws och åkte på en defeat förluster. Man hade en målskillnad på två insläppta och gjorde fyra mål framåt.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Häcken tog samtliga tre poäng fyra gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på fem förluster under den här perioden. Hammarby vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade fyra. Målen flödar just nu för Häcken på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sju av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till ett gånger för Hammarby i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Häcken har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Hammarby endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan. Båda lagen har gjort mål 7 senaste mötena mellan Häcken och Hammarby.

Eftersom Allsvenskan-säsongen precis startat är vi fortfarande lite osäkra på vem som ska bli toppskytt för Häcken och Hammarby den här säsongen. Det finns dock helt klart några intressanta namn på listan med spelare som har bästa formen just nu.