Halmstads BK mot Brommapojkarna – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Halmstads BK vs Brommapojkarna Statistik

  • Halmstads BK har förlorade de senaste 3 matchernai rad utan att göra mål
  • Halmstads BK har inte vunnit 15 av sina senaste 17 matcher i Allsvenskan
  • Halmstads BK har förlorade de senaste 3 matcherna på rad medan de gjort mindre än 0.5 mål
  • I 9 av Halmstads BKs senaste 11 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • Halmstads BK har förlorade de senaste 3 matcherna på rad medan de gjort mindre än 1.5 mål
  • I 12 av Brommapojkarnas senaste 13 matcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • Brommapojkarna har släppt in i 18 av de senaste 20 matcherna i Allsvenskan
  • I 10 av Brommapojkarnas senaste 12 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 8 av Brommapojkarnas senaste 10 bortamatcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • Brommapojkarna har gjort mål i 12 av de senaste 14 bortamatcherna i Allsvenskan

Halmstads BK vs Brommapojkarna H2H

Brommapojkarna fick ut det bästa mot Halmstads BK i de senaste två mötena efter 3-1 och 2-0-segrar. Allt som allt har Brommapojkarna bra resultat mot Halmstads BK under tidigare säsonger med övertag på 5-2-3 inför den här matchen. Spelbolagen har Brommapojkarna att vinna denna match till högsta odds på 2.40. Halmstads BK gjorde minst ett mål i 14 av sina 15 senaste matcher i Allsvenskan mot Brommapojkarna. I de senaste tio matcher mellan Halmstads BK och Brommapojkarna blev över 2.5 mål vinnare fem gånger. Odds på minst tre mål här ligger på 1.80 hos spelbolagen.

Det blev över 2.5 mål fem gånger i de senaste tio matcher mellan lagen. Halmstads BK gjorde i snitt 1.3 mål, medan Brommapojkarna snittade 1.2 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel fyra gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i fyra av Halmstads BK’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 0.8 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i fem av de senaste tio matcherna som Brommapojkarna spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 1.7 mål i snitt under den här tiden.

Halmstads BK vs Brommapojkarna Preview

Halmstads BK form

Halmstads BK fick med sig sex poäng från de tre senaste matcherna, men de inledde med förlust 3-0 mot Sirius. De svarade med att slå IFK Göteborg 1-0, och sedan även vinst med 0-1 mot Västerås SK.

Brommapojkarna form

Brommapojkarna har varit inkonsekventa i sina tre senaste matcher, vilket gav dem fyra poäng. De tog en 0-4-seger mot GAIS, innan man kryssade 2-2 motAIK. Den lilla streaken avslutades när Häcken blev för svåra i en 4-3-förlust för Brommapojkarna. I de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan, vann Brommapojkarna två, samtidigt som man även spelade noll oavgjords. De fick utstå fyra defeats här med en målskillnad på elva mål insläppta och tolv gjorda.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Halmstads BK tog fyra vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade tre gånger. De fick utstå förlust i tre under den här tiden. Brommapojkarna vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i ett och förlorade sex. Halmstads BK har vunnit tre utan att släppa in mål i sina 10 senaste på Örjans Vall.

Senaste lagnyheter

Halmstads BK gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Brommapojkarna har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan.

Eftersom Allsvenskan-säsongen precis startat är vi fortfarande lite osäkra på vem som ska bli toppskytt för Halmstads BK och Brommapojkarna den här säsongen. Det finns dock helt klart några intressanta namn på listan med spelare som har bästa formen just nu.