Halmstads BK mot AIK – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Halmstads BK vs AIK Statistik

  • I 9 av Halmstads BKs senaste 11 hemmamatcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 4 Halmstads BKs hemmamatcher, var antalet mål över 2.5
  • I de senaste 4 Halmstads BKs hemmamatcher i Allsvenskan, var antalet mål över 2.5
  • I 6 av Halmstads BKs senaste 8 matcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • Halmstads BK har inte förlorat 7 av sina senaste 9 hemmamatcher i Allsvenskan
  • AIK har inte vunnit de senaste 12 bortamatcherna i rad i Allsvenskan
  • AIK har släppt in på de senaste 12 bortamatcherna i Allsvenskan
  • I de senaste 7 matcherna i rad AIK har spelat, har båda lagen gjort mål
  • AIK har gjort mål i 19 av de senaste 20 matcherna
  • I de senaste 8 AIKs matcher, var antalet mål över 2.5

Halmstads BK vs AIK H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Halmstads BK mötte AIK. De delade på poängen i en 1-1-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Allt som allt har AIK bra resultat mot Halmstads BK under tidigare säsonger med övertag på 5-2-3 inför den här matchen. Spelbolagen har AIK att vinna denna match till högsta odds på 1.91. AIK gjorde minst ett mål i 8 av sina senaste 9 Allsvenskan-matcher mot Halmstads BK. Båda lagen gjorde mål fem gånger i de senaste tio matcherna mellan Halmstads BK och AIK.

Över 2.5 mål blev vinnare fyra gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Halmstads BK gjorde ett snitt på 0.9 mål, medan AIK snittade 1.3 mål. Båda lagen göra mål gick in fem gånger. Över 2.5 mål gjordes i sju av Halmstads BK’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.6 mål under den här tiden. Över 2.5 mål gjordes i tio av de senaste 10 matcherna som AIK spelade i samtliga tävlingar inräknat, och de lyckades hålla ett målsnitt på 1.8.

Halmstads BK vs AIK Preview

Halmstads BK form

Halmstads BK presterar just nu upp och ner efter förlust mot Elfsborg med 2-0, innan det vinst med 4-0 mot GAIS. Sedan var man tillbaka på förlorarspåret efter 5-1-nederlag mot Malmö FF. Halmstads BK har kommit tillbaka starkt med fyra segrar på de sex senaste hemmamatcherna i Allsvenskan. Ingen oavgjord och två förluster. De gjorde elva mål och släppte in sex.

AIK form

AIK har varit bleka i sina tre senaste matcher, trots att det började med en 5-2-seger mot IFK Göteborg. Det följdes upp med en förlust 4-1 mot Häcken, för att sedan ge bort samtliga poäng i en 1-2-torsk mot Kalmar FF. AIK tog fyra poäng från sina sex matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De vann ett, gjorde sex mål och släppte in 18. AIK tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Allsvenskan utan seger. Det blev två oavgjord och fyra förluster, med 20 insläppta och sex mål framåt.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Halmstads BK tog blygsamma fem segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i ett av matcherna, medan det blev fyra förluster. AIK vann två av de 10 senaste och spelade oavgjort tre samt förlorade fem av matcherna under denna period. Båda lagen gjorde mål i tre av de 10 senaste matcherna för Halmstads BK. Båda lagen hittade även nät sju gånger i de senaste 10 matcherna för AIK.

Senaste lagnyheter

Halmstads BK gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har AIK endast gjort det första målet i två av de senaste tio matcherna. Båda lagen har gjort mål i 7 raka AIK-matcher.