Hammarby mot IFK Göteborg – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Hammarby vs IFK Göteborg Statistik

  • I de senaste 11 Hammarbys matcher, var antalet mål över 2.5
  • I de senaste 10 Hammarbys matcher i Allsvenskan, var antalet mål över 2.5
  • Hammarby har gjort mål i 27 av de senaste 28 hemmamatcherna
  • I de senaste 11 Hammarbys matcher i Allsvenskan, var antalet mål under 3.5
  • Hammarby har gjort mål på de senaste 16 hemmamatcherna i Allsvenskan
  • I 11 av IFK Göteborgs senaste 13 matcher var antalet av mål under 3.5
  • IFK Göteborg har släppt in i 14 av de senaste 16 bortamatcherna
  • IFK Göteborg har gjort mål i 11 av de senaste 12 bortamatcherna i Allsvenskan
  • I 9 av IFK Göteborgs senaste 11 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 4 IFK Göteborgs bortamatcher i Allsvenskan, var antalet mål över 2.5

Hammarby vs IFK Göteborg H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Hammarby mötte IFK Göteborg. De delade på poängen i en 1-1-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Hammarby går in i matchen mot IFK Göteborg med 5-5-0 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 50% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. IFK Göteborg har varit obekväma och inte vunnit någon av de senaste 15 matcherna mot Hammarby. I de 3 senaste Allsvenskan-matcherna mellan Hammarby och IFK Göteborg slutade det under 2.5 mål. Båda lagen hittade nät fyra gånger i de senaste tio matcherna mellan Hammarby och IFK Göteborg. Bästa odds på BLGM finns hos spelbolagen till 1.70.

Över 2.5 mål blev vinnare fyra gånger av de senaste tio matcherna mellan lagen. Hammarby gjorde ett snitt på två mål, medan IFK Göteborg snittade 0.5 mål. Båda lagen göra mål gick in fyra gånger. Över 2.5 mål gjordes i nio av Hammarby’s tio senaste hemmamatcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.6 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.1 mål under den här perioden.

Hammarby vs IFK Göteborg Preview

Hammarby form

Hammarby gjorde 13 mål och släppte in sex i sina senaste sex matcher mot lag från den nedre halvan av Allsvenskan. De samlade 15 poäng och fem segrar. Hammarby har visat stark form hemma på Tele2 Arena, med fem vinster på de sex senaste i Allsvenskan. De nätade alltså 14 gånger och släppte in fem,

IFK Göteborg form

Det är allt eller inget för IFK Göteborg efter en vinst i sina tre senaste matcher. De förlorade först med 5-2 mot AIK som de svarade med att slå Elfsborg 1-0. I deras senaste match blev det återigen en förlust efter 2-0 mot IFK Värnamo. IFK Göteborg vann två matcher och plockade sex poäng från deras sju möten mot lag från den övre halvan av Allsvenskan. De gjorde fyra mål och släppte in elva. I sina sex senaste bortamatcher i Allsvenskan, tog IFK Göteborg två vinster, medan man spelade lika i en draw och åkte på tre defeats förluster. Man hade en målskillnad på elva insläppta och gjorde nio mål framåt.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Hammarby tog sju vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade ett gånger. De fick utstå förlust i två under den här tiden. IFK Göteborg vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i ett och förlorade sex. Målen flödar just nu för Hammarby på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till fyra gånger för IFK Göteborg i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Hammarby har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. IFK Göteborg har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Hammarby har hållt nollan 3 raka matcher. Hammarby har gjort mål i 7 raka ligamatcher mot IFK Göteborg.