Hammarby mot IFK Värnamo – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Hammarby vs IFK Värnamo Statistik

  • Hammarby har inte förlorat 21 av sina senaste 23 hemmamatcher i Allsvenskan
  • Hammarby har gjort mål i 23 av de senaste 24 hemmamatcherna
  • Hammarby har gjort mål på de senaste 12 hemmamatcherna i Allsvenskan
  • I 10 av de senaste 12 hemmamatcherna Hammarby har spelat i Allsvenskan, har båda lagen gjort mål
  • I 10 av Hammarbys senaste 12 hemmamatcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • IFK Värnamo har gjort mål i 16 av de senaste 17 bortamatcherna
  • IFK Värnamo har inte förlorat 11 av sina senaste 13 bortamatcher
  • IFK Värnamo har gjort mål i 11 av de senaste 12 bortamatcherna i Allsvenskan
  • IFK Värnamo har släppt in i 12 av de senaste 14 matcherna i Allsvenskan
  • IFK Värnamo har förlorade 4 i de senaste 5 matcherna, medan gjort mindre än 1.5 mål

Hammarby vs IFK Värnamo H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Hammarby mötte IFK Värnamo. De delade på poängen i en 0-0-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Hammarby tog fyra wins i sina senaste tio matcher mot IFK Värnamo. De sistnämnda lyckades ta tre vinster i dessa fyra möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 4.50. IFK Värnamo förlorade ingen av sina senaste 4 matcher mot Hammarby som värdlag. I ett av de senaste fyra matcher mellan Hammarby och IFK Värnamo gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste fyra matcherna mellan lagen. Hammarby gjorde ett snitt på 0.25 mål, medan IFK Värnamo snittade 1.25 mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i sex av Hammarby’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.5 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.9 mål under den här perioden.

Hammarby vs IFK Värnamo Preview

Hammarby form

Hammarby har åkt på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de kördes över av Häcken i en 2-1-förlust. Halmstads BK visade sig även dom för svåra när de vann med 2-1, innan Hammarby kunde slå tillbaka senast i en 2-1-vinst mot Västerås SK. Hammarby gjorde åtta mål och släppte in två i sina senaste tre matcher mot lag från den nedre halvan av Allsvenskan. De samlade nio poäng och tre segrar. Hammarby tog tre segrar från sina senaste sex matcher på hemmamark i Allsvenskan. De spelade oavgjort tre men är fortsatt obesegrade med en målskillnad på 14 framåt och åtta insläppta.

IFK Värnamo form

IFK Värnamo har varit bleka i sina tre senaste matcher, trots att det började med en 0-1-seger mot Sirius. Det följdes upp med en förlust 2-0 mot AIK, för att sedan ge bort samtliga poäng i en 1-3-torsk mot Halmstads BK.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Hammarby tog sex vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade ett gånger. De fick utstå förlust i tre under den här tiden. IFK Värnamo vann sex av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i två och förlorade två. Hammarby har sett åtta av sina tidigare 10 matcher på Tele2 Arena sluta över 2.5 mål. Av dessa slutade även sex med över 3.5 mål. I sju av de 10 senaste bortamatcherna i ligan för IFK Värnamo slutade det över 2.5 mål. Över 3.5 mål löste sig fem gånger.

Senaste lagnyheter

Hammarby har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio matcherna. IFK Värnamo har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. IFK Värnamo har gjort mål i 4 raka möten med Hammarby när man spelat på bortaplan.