Hammarby mot Kalmar FF – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Hammarby vs Kalmar FF Statistik

  • Hammarby har inte förlorat 19 av sina senaste 21 hemmamatcher i Allsvenskan
  • I 11 av de senaste 13 hemmamatcherna Hammarby har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 9 av de senaste 10 hemmamatcherna Hammarby har spelat i Allsvenskan, har båda lagen gjort mål
  • Hammarby har gjort mål i 18 av de senaste 19 hemmamatcherna
  • I de senaste 6 matcherna i rad Hammarby har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I de senaste 4 Kalmar FFs matcher i Allsvenskan, var antalet mål över 2.5
  • Kalmar FF har släppt in i 9 av de senaste 10 bortamatcherna i Allsvenskan
  • Kalmar FF har gjort mål i 10 av de senaste 12 matcherna
  • I 5 av Kalmar FFs senaste 6 bortamatcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • I 7 av Kalmar FFs senaste 9 matcher var antalet av mål under 3.5

Hammarby vs Kalmar FF H2H

Det slutade oavgjort när Hammarby senast mötte Kalmar FF. Med båda som vägrade att ge sig, stod det 0-0 på resultattavlan till slut. De bästa oddsen på ett oavgjort vid full tid hos bookmakern är 3.60. Hammarby går in i matchen mot Kalmar FF med 4-4-2 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 40% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Hammarby har bara förlorat 5 av de senaste matcherna mot Kalmar FF. Kalmar FF gjorde minst ett mål i 10 av sina senaste 11 Allsvenskan-matcher mot Hammarby. Spela på att båda lagen ska göra mål i de senaste matcherna mellan Hammarby och Kalmar FF skulle givit dig en godkänd vinst. Båda lagen hittade vägen till målet åtta gånger av sina senaste tio matcher. Bästa odds på att båda gör mål här finns till 1.70 hos spelbolagen.

Över 3.5 mål gjordes fem gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Hammarby gjorde ett snitt på 2.1 mål, och där Kalmar FF snittade 1.7 mål. Båda lagen göra mål var vinnande åtta gånger i dessa matcher. Över 2.5 mål gjordes i sex av Hammarby’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.6 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.6 mål under den här perioden.

Hammarby vs Kalmar FF Preview

Hammarby form

I Hammarby tre senaste matcher kryssade man 2-2 mot Sirius, sedan 0-0 mot IFK Värnamo innan man även delade poäng i en 2-2-match mot Halmstads BK. Hammarby klarade endast av att ta en seger av sex möjliga på Tele2 Arena i Allsvenskan. De spelade oavgjort i fyra och förlorade en av dessa matcher, där de nätade tolv och släppte in tolv mål.

Kalmar FF form

Kalmar FF åkte på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de blev överkörda av IFK Värnamo i en 1-3-förlust. Halmstads BK blev även dom för svåra i en fajt som slutade 3-0, nu senast lyckades Kalmar FF slå tillbaka i en 2-1-seger mot Djurgården.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Hammarby tog samtliga tre poäng tre gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade tre och åkte på fyra förluster under den här perioden. Kalmar FF vann sju av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort noll och förlorade tre. Målen flödar just nu för Hammarby på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sju av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till fyra gånger för Kalmar FF i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Hammarby har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Kalmar FF gjorde första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Båda lagen gjorde mål i 6 raka hemmamatcher som Hammarby spelat. Båda lagen har gjort mål i 5 av de senaste mötena mellan Hammarby och Kalmar FF när man spelat på Tele2 Arena.

Eftersom Allsvenskan-säsongen precis startat är vi fortfarande lite osäkra på vem som ska bli toppskytt för Hammarby och Kalmar FF den här säsongen. Det finns dock helt klart några intressanta namn på listan med spelare som har bästa formen just nu.