GAIS vs Brommapojkarna: Bästa oddsen och matchtipsen

GAIS vs Brommapojkarna Statistik

  • GAIS har inte vunnit de senaste 25 matcherna i rad i Allsvenskan
  • GAIS har inte vunnit de senaste 12 hemmamatcherna i rad i Allsvenskan
  • GAIS har förlorat 14 av sina senaste 16 matcher i Allsvenskan
  • GAIS har släppt in i 23 av de senaste 25 matcherna i Allsvenskan
  • GAIS har förlorade 9 i de senaste 10 matcherna i Allsvenskan och totalt antal mål var över 2.5
  • Brommapojkarna har släppt in på de senaste 14 matcherna i Allsvenskan
  • I 11 av Brommapojkarnas senaste 12 matcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • I 10 av de senaste 12 matcherna Brommapojkarna har spelat i Allsvenskan, har båda lagen gjort mål
  • I 11 av Brommapojkarnas senaste 13 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 7 av de senaste 9 bortamatcherna Brommapojkarna har spelat i Allsvenskan, har båda lagen gjort mål

GAIS vs Brommapojkarna H2H

Det slutade oavgjort när GAIS senast mötte Brommapojkarna. Med båda som vägrade att ge sig, stod det 1-1 på resultattavlan till slut. De bästa oddsen på ett oavgjort vid full tid hos bookmakern är 3.50. GAIS går in i matchen mot Brommapojkarna med 1-1-4 i ryggen från deras senaste sex möten. En win-rate på 17% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Brommapojkarna har bara kunnat vinna en gång av de 7 senaste mötena mot GAIS. Brommapojkarna gjorde minst ett mål i sina 6 Allsvenskan senaste matcher mot GAIS. I två av de senaste sex matcher mellan GAIS och Brommapojkarna gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste sex matcherna mellan lagen. GAIS gjorde ett snitt på 0.5 mål, medan Brommapojkarna snittade 1.02 mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i fyra av GAIS’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.8 mål under den här perioden.

GAIS vs Brommapojkarna Preview

GAIS form

Med en oklar form har GAIS förlorat två av sina tre senaste matcher, nederlag 2-1 mot Västerås SK, innan man slog Joenkoepings Soedra 0-2. Glädjen blev kortvarig efter att Utsiktens BK var för tuffa i en 0-1-förlust. GAIS har inte vunnit någon av sina sex senaste matcher i Allsvenskan på Gamla Ullevi. Ett facit på noll oavgjorda och en förluster, där de släppte in fyra och gjorde 13 mål.

Brommapojkarna form

Brommapojkarna ser tillbaka på sina tre senaste matcher med sex poäng insamlat. Mot Djurgården blev det förlust efter 1-2, men de reste sig snabbt och vann mot Mjällby i en 1-2-match. De följde upp vinsten med en ny 2-1-seger mot Häcken i den senaste matchen. Brommapojkarna har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan. Man spelade oavgjort en och förlorade fyra samtidigt som laget släppte in 13 och gjorde tio mål.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

GAIS tog samtliga tre poäng sex gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på två förluster under den här perioden. Brommapojkarna vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två och förlorade fem. Båda lagen gjorde mål i åtta av de 10 senaste matcherna för GAIS. Båda lagen hittade även nät sju gånger i de senaste 10 matcherna för Brommapojkarna.

Senaste lagnyheter

GAIS har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio matcherna. Brommapojkarna gjorde första målet fem gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen gjorde mål i 5 raka hemmamatcher som GAIS spelat. Båda lagen har gjort mål i 4 raka Brommapojkarna-matcher. Brommapojkarna har gjort mål i 3 raka möten med GAIS när man spelat på bortaplan.

Eftersom Allsvenskan-säsongen precis startat är vi fortfarande lite osäkra på vem som ska bli toppskytt för GAIS och Brommapojkarna den här säsongen. Det finns dock helt klart några intressanta namn på listan med spelare som har bästa formen just nu.