Helsingborg mot Örebro – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Helsingborg gör sig redo för Örebro på Helsingborg:s stadion kommande tisdag i en spännande Superettan-match. Med både Helsingborg och Örebro i bekväm position i mitten av tabellen, kommer lagen vilja ta nästa steg när de möts kommande tisdag på Helsingborg:s stadion i Superettan.

Både Helsingborg och Örebro siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande tisdag. Medan Örebro kan närma sig topp 6 med en vinst här, hoppas Helsingborg på att klättra i de nedre regionerna. Första scenariot här känns helt klart troligast. Tre poäng för Helsingborg kan räcka långt i strävan att nå den övre halvan i Superettan. En svår uppgift väntar dock när Örebro inte kommer sälja sig billigt.

Helsingborg vs Örebro Statistik

  • Helsingborg har gjort mål på de senaste 15 matcherna
  • I 9 av de senaste 11 matcherna Helsingborg har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 9 av Helsingborgs senaste 11 matcher var antalet av mål över 2.5
  • Helsingborg har gjort mål på de senaste 7 hemmamatcherna
  • I 4 av de senaste 5 hemmamatcherna Helsingborg har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 11 av Örebros senaste 12 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 7 av Örebros senaste 8 matcher var antalet av mål över 2.5
  • Örebro har släppt in i 11 av de senaste 12 bortamatcherna
  • Örebro har inte förlorat 10 av sina senaste 12 matcher
  • I 5 av de senaste 6 matcherna Örebro har spelat, har båda lagen gjort mål

Helsingborg vs Örebro Preview

Helsingborg form

Helsingborg har varit med om allt i sina tre senaste matcher, vilket har gett dem fyra poäng. Mot GAIS gick de tomhänta i en 4-1-förlust, varefter de tog revansch i en 1-0-vinst mot AFC Eskilstuna. Den senaste matchen fick man dela på poängen i en 1-1-match mot Östers IF.

Örebro form

Resultaten har varit upp och ner för Örebro, som vann mot Skövde AIK med 5-3. Det följdes upp med en tung förlust med 2-1 mot IK Brage och nu senast en 5-1-vinst mot Utsiktens BK. Örebro har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Superettan. Man spelade oavgjort i två och förlorade tre, släppte in tolv mål och gjorde nio.

Helsingborg vs Örebro H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Helsingborg mötte Örebro. De delade på poängen i en 1-1-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Helsingborg tog en win i sina senaste tio matcher mot Örebro. De sistnämnda lyckades ta fyra vinster i dessa en möte mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.30. Båda lagen gjorde mål ett gång i de senaste ett matchen mellan Helsingborg och Örebro.

Över 2.5 mål gjordes i sju av Helsingborg’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.7 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i åtta av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 2.3 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Superettan

Helsingborg tog blygsamma fyra segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i två av matcherna, medan det blev fyra förluster. Örebro vann två av de 10 senaste och spelade oavgjort två samt förlorade sex av matcherna under denna period. Målen flödar just nu för Helsingborg på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sju gånger för Örebro i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Helsingborg gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Örebro gjorde första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan.