Helsingborg vs Trelleborgs FF bästa odds och match tips

Välkommen till ännu en spännande match i Superettan! Helsingborgs IF, även känt som Di Röe, välkomnar Trelleborgs FF. Champions League börjar i dag men denna match kommer att vara ett slags uppvärmning.

Båda lagen ska försöka befästa sin position i tabellen när de möter i denna högt förväntade match. Helsingborg befinner sig på plats nummer 2 i Superettan med 34 poäng från sina första 18 matcher. 2 poäng bakom dem och på plats nummer 4 ser vi Trelleborgs FF efter 18 omgångar.

Våra tips

Nedan följer vår prognos för matchen. I följande punkter kan du titta på några användbara statistiska uppgifter för vår förutsägelse.

Vi kommer att titta på en väldigt jämn match. Båda lagen är i nästan samma form. Vi tror att båda lagen kommer att göra mål men ett oavgjort resultat verkar också vara möjligt.

Statistik och fakta för Helsingborg VS. Trelleborgs FF:

  • Helsingborg är obesegrade de senaste 5 matcherna i rad;
  • Helsingborg är obesegrade de senaste 3 matcherna i rad hemma;
  • Helsingborg har vunnit i de senaste 4 av 5 matcher;
  • Helsingborg nätade i de senaste 9 av 11 matcher.
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Trelleborgs FFs senaste 8 av 10 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Trelleborgs FFs senaste 6 matcher i rad;
  • Trelleborgs FF nätade i de senaste 9 av 11 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 2.5 i Trelleborgs FFs senaste 5 av 7 matcher.

Form:

Helsingborg fortsätter att plocka poäng

När vi pratar om formen får vi se att Helsingborg hoppas fortsätta sin starka form med ytterligare ett bra resultat. I de tre senaste matcherna för Helsingborg hade de två vinster – 3:0 mot Akropolis IF och 1:0 mot Landskrona BoIS – och ett oavgjort resultat – 0:0 mot Vasalunds IF.

Trelleborgs FF kommer inte att låta Helsingborg vinna

Å andra sidan hade Trelleborgs FF 2 vinster i de tre senaste matcherna – 1:0 mot GAIS och 1:0 mot Östers IF. De förlorade 1:0 mot Falkenbergs FF. Vi får se här att alla 3 matcherna hade bara ett mål men vi tror fortfarande att båda lagen kommer att göra mål.

Helsingborg VS. Trelleborgs FF – Matchhistorik:

Det senaste mötet mellan Helsingborg mot Trelleborgs FF var ett möte i Superettan så sent som 31 Juli 2021. Vi såg Helsingborg i en 2-0 seger. Helsingborg har vunnit 33% procent, medan Trelleborgs FF har också vunnit 33% procent av deras senaste möten i Superettan. De spelade bara 3 matcher mot varandra och vi får se här att alla var jämna.

Tabellställningar i Superettan:

Vi ska också ta en titt på tabellen:

Enligt Superettan-tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara 2 poäng. Detta innebär att denna match som spelas i omgången nummer 19 kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Trelleborgs FF kommer att ha en möjlighet att komma över Helsingborg som för närvarande ligger på plats nummer 2 med 34 poäng. Hemmalaget kommer dock säkerligen att försöka ta poängen för sig själva och utöka gapet i tabellen.

Skytteligan:

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Anthony van den Hurk. Han är toppskytt för Helsingborg, för närvarande på 9 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 1 av deras 6 senaste matcher. Anthony vill förbätra sin nuvarande form. Han vet att bara ett mål i de sista 6 matcherna är inte något att vara stolt över.

Trelleborgs FF kommer att hoppas att Petar Petrovic hittar nätet igen. Han står på 6 mål i alla tävlingar den här säsongen och gjorde mål i 1 av deras 6 senaste matcher. Både Petar och Anthony kommer att visa sitt bästa.