Vasalunds IF vs GIF Sundsvall bästa odds och match tips

Vasalunds IF tar sig an GIF Sundsvall för en spännande match i Superettan på måndag. Du kommer förhoppningsvis att njuta av denna match. Det finns många saker att vara glad över. Som nummer 16 har Vasalunds IF lyckat att skrapa ihop 18 poäng från 19 matcher. Med 28 poäng är GIF Sundsvall efter 19 möten placerad på plats nummer 6 i Superettan. Det är toppen mot botten och GIF Sundsvall bör visa sig vara för starka för Vasalunds IF.

Våra tips

Statistik och fakta för Vasalunds IF VS. GIF Sundsvall.

  • Vasalunds IF vann inte de senaste 3 matcherna i rad;
  • Vasalunds IF släppte in i de senaste 9 av 11 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Vasalunds IFs senaste 4 av 6 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 3.5 i Vasalunds IFs senaste 2 av 4 matcher.
  • GIF Sundsvall vann inte de senaste 4 matcherna i rad på bortaplan;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i GIF Sundsvalls senaste 8 av 10 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i GIF Sundsvalls senaste 7 matcher i rad på bortaplan;
  • GIF Sundsvall släppte in i de senaste 6 av 8 matcher.

Form: Vasalunds IF mot GIF Sundsvall

Vasalunds IF verkar ha stora problem.

Stämningen i Vasalunds IF är inte så bra eftersom de inte lyckats få en vinst på senare tid. I de tre senaste landskamperna för Vasalunds IF gick det så här: den första slutade 0-0 mot Helsingborg och sen blev det 4-3 förlust mot GAIS. Den senaste matchen blev 0-0 mot Norrby.

GIF Sundsvall hoppas kunna utöka poängen.

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan vänta sig av GIF Sundsvall. I de tre senaste matcherna för GIF Sundsvall tog de en 2-0 vinst mot IFK Värnamo och sen blev det 3-1 vinst mot AFC Eskilstuna. Den senaste matchen var 1-0 förlust mot Örgryte.

Det ser ut som en jämn match, men GIF Sundsvall verkar ändå något bättre med en övergripande form som ser lite bättre ut än Vasalunds IFs.

Vasalunds IF VS. GIF Sundsvall Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lagen, kom Vasalunds IF därifrån med 3 poäng i en 3-2 seger. Vasalunds IF tar sig an GIF Sundsvall med 0-1-2 i bagaget från deras senaste 3 matcher i Superettan.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 10 poäng. Även om Vasalunds IF inte kommer att ha en möjlighet att komma över GIF Sundsvall någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. GIF Sundsvall, som nu ligger på plats nummer 6 med 28 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på måndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Linus Hallenius när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 5 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag GIF Sundsvall. Hans säsongssaldo är 8 mål just nu.

När vi pratar om Vasalunds IF är Anthony Wambani spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.